Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Re: Przerywanie podczas sluchania muzyki.

26 Maj 2011, 00:11

A teraz takie pytanie hipotetyczne, zalozmy kupuje 2ga karte, inna i tez sie dzieje w takim samo sposob, jaka moze to byc przyczyna ?? czym spowodowana ?

Dodam ze dzis znow sie bawilem ze sterownikami i ich programem. Powkladalem ta karte w rozne sloty i w jednym wogule mial problem z identyfikacja jej a 2 inne widzial ja normalnie. podczas instalacji sterownikow i programu wystepowal blad ze XP moze zle dzialac z tym urzadzeniem i bylo : kontynuuj mimo to albo przewij takie cos pojawialo sie 2 razy.

zis juz poslzo zapytanie do firmy gdzie kupowalem karte o wymiane jej na inna.

14 Cze 2011, 12:39

Gadalem z informatykiem z roboty w sprawie mojego problemu i powiedzial mi ze jest konflik miedzy portami. i musze zobaczyc jaki port jest przypisany do czego bo win chce sie komunikowac z innym urzadzeniem co jest przypisane do tego portu a jest cos innego.

No i panowie sprawa do Was zebyscie pomogli mi dojsc do tego jak to sprawdzic ( wie mze w biosie ale czego szukac ? ) i jak wyeliminowac ten blad.

26 Sie 2011, 21:10

A czy muzyka dobrze jest zapisana na dysku/płycie czy innym źródle?

03 Wrz 2011, 13:02

Może to głupie ale miałem podobny problem tylko że w karcie zintegrowanej. Spróbuj wyłączyć wykrywanie gniazda przedniego i podłącz słuchawki czy głośniki
Wyślij odpowiedź