TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Psp

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Psp

Postprzez konan12 » 01 Sty 2007, 18:07

PostUA:

Witam ! Zamierzam kupić sobie psp . Ale ja wogule nic nie wiem na tematy psp ... i z wiąsku z tym mam do was kilka pytań

1. Za ile kupić psp żeby się nie wyfrajeżyć ??? ... kupić w sklepie czy na allegro ?

2 . Jak tam jest z grami ? tzn . Czy działają takie ściąganie z neta ? czy trzeba zrobić przeróbkę .. a jak trzeba to jaki koszt jest tej przeróbki ?

3 . Czy tam jest Polskie menu ? a jak nie ma to można wgrać ?

To na tyle Pozdro :)
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez dean99 » 01 Sty 2007, 18:31

PostUA:

1.Za ile kupić to niewiem. Ale proponuje w sklepie
2.Trzeba zrobić przeróbke koszt 50zł max
3.Jest polskie menu
LFS to nie gra to rzeczywistość
Awatar użytkownika
dean99
Postujący
Postujący

Dołączenie: 30 Maj 2006, 09:53
Miejscowość: Gołdap

Postprzez Bozz » 01 Sty 2007, 18:33

PostUA:

A ja gdybym kupował to na allegro: http://www.allegro.pl/item153803753_kon ... _odss.html
Zrobisz jak bedziesz chciał :)
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Re: Psp

Postprzez pp3088 » 01 Sty 2007, 19:01

PostUA:

konan12 napisał(a):Witam ! Zamierzam kupić sobie psp . Ale ja wogule nic nie wiem na tematy psp ... i z wiąsku z tym mam do was kilka pytań

1. Za ile kupić psp żeby się nie wyfrajeżyć ??? ... kupić w sklepie czy na allegro ?

2 . Jak tam jest z grami ? tzn . Czy działają takie ściąganie z neta ? czy trzeba zrobić przeróbkę .. a jak trzeba to jaki koszt jest tej przeróbki ?

To na tyle Pozdro :)

1.Rozejrzyj się po stronkach typu Ultima
2.Nie radzę ponoć powstał bardzo złosliwy wirus. Były przypadki wykasowania dysków. Nawet jeden ze znajomych miał tak, a wtedy PSP w plecy.
3.Jest polskie menu:)
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez skylinegtr » 02 Sty 2007, 18:47

PostUA:

Co do psp to pamietaj o jednej ważnej rzeczy : jest bardzo delikatna , upadek na twarde podłoze będzie sie równac pekniecie wyswietlacza. Ja swoje ps2 kupiłem na allegro i wszystko narazie jest ok. Chociaz taka rada ode mnie : poczekaj az stanieje ps3 i wtedy zaszalej :)
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez kukaszr » 02 Sty 2007, 19:48

PostUA:

psp chyba nie stanieje super dużo po wejściu ps3,

zapewne ps2 stanieje stosunkowo dużo a ps bedzie za grosze ;d
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez skylinegtr » 02 Sty 2007, 20:12

PostUA:

kukaszr napisał(a):psp chyba nie stanieje super dużo po wejściu ps3,

zapewne ps2 stanieje stosunkowo dużo a ps bedzie za grosze ;d

Co do tego nie byłbym pewny , zeby grac na ps3 potrzeba telewizora z minimum hd ready. Psp bedzie trzymac cene , odkąd ja kupiłem ps2 to jeszcze w plecy nie dostała :) Ps3 jak narazie jest dostepna ale dla ludzi przy kasie... Co nie zmienia faktu ze poczekał bym na opadniecie ceny ps3 ( ponoc x360 i Wii są lepsze dlatego sony ma spuscic cene ( xbox tanszy o około 1300 zł a Wii nie wspominając )
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Re: Psp

Postprzez Wojo » 04 Sty 2007, 16:55

PostUA:

Ja mam PSP nie kupilem go tylko dotalem na swieta. Ale kosztowało od 800 do 1000. Jednak bez Usb i fajnych gier to jest nic dlatego trzeba dodac oc najmniej 200 zl do ceny

PSP ma inne płyty niz do kompa !!

Ja mam angielskie, ale kilka słowek każdy umie .
Piszę bo mam taki kaprys
Wojo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sty 2007, 16:35
Miejscowość: się biorą dzieci ??

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]