Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
30 Kwi 2005, 11:24
Wiem, nie powinnam sie smiac, tym bardziej, ze to jest zdanie napisane przez jakiegos admina. Ale dzisiaj pierwszy raz go przeczytalam i az sie zaczelam smiac. To chyba nie ma sensu, ale dobrze, ze wszyscy kapuja o co w nim biega. Juz nie bede sie smiac, ale to bylo serio zabawne, hmm, dawno sie nie smialam wiec mi sie to przydalo... [miom wszystko dziekuje za wprowadzenie mnie w dobry nastroj...]
pozdrawiam... i jeszcze raz przepraszam za to, ze sie z tego smieje...
30 Kwi 2005, 12:22
Faktycznie bez ładu i składu. Już poprawione... dzięki za info
30 Kwi 2005, 12:43
malutkia napisał(a):Wiem, nie powinnam sie smiac, tym bardziej, ze to jest zdanie napisane przez jakiegos admina. Ale dzisiaj pierwszy raz go przeczytalam i az sie zaczelam smiac...
Jak juz mamy sie smiac, to razem
. Powinno byc: "Ale dzisiaj pierwszy raz je przeczytalam...".
Dzieki za informacje
. Bledy sie zdarzaja. Dziwie sie, ze to tak dlugo wisialo. Widocznie nikt nie czyta opisow
.
30 Kwi 2005, 12:50
Dalczego 'je'? 'go' --> ten opis... chyba, ze czegos serio nie kapuje, u mnie to normalne i zdarza sie bardzo czesto...
Nikt o tym nie napisal bo moze sie wszycy bali (nic nie sugerujac). Sorki, dzisiaj mam dobry humor, zadko sie to zdarza wiec musze to wykorzystac. Jeszcze ten opis tak mnie na poczatek dnia rozbawil...
pozdrawiam malutkia
30 Kwi 2005, 13:23
Poniewaz odnosisz sie do poprzedniego zdania:
"Wiem, nie powinnam sie smiac, tym bardziej, ze to jest zdanie napisane przez jakiegos admina. Ale dzisiaj pierwszy raz JE (zdanie) przeczytalam..."
nie mozesz odnosci sie do "opis", poniewaz wczesniej takie slowo nie padlo (nawet w temacie). Zaimki osobowe odnosza sie do uprzednio nazwanych osob tutaj przedmiotow
.
Cos sie rozjasnilo?
30 Kwi 2005, 13:39
Hehe teraz juz kapuje
. Tak sie zdarza (teraz nie wiem przez jakie ż pisze sie zda_a
), mowilam, ze z moim zaplonem nie jest najlepiej dobra, juz sie nie odzywam, bo serio obciach se robie...
Tak to bywa jak sie kobieta kompami zajmuje... (wszyscy mowia, ze to nie dla kaobiet - maja racje).
30 Kwi 2005, 14:23
Nie przejmuj sie, wszystko jest ok :]. Sprawa nie majaca nic wspolnego z kompami. Jeszcze raz dzieki za wykrycie bledu.
Niepotrzebnie sie przyczepilem :].