Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

czy masz strone onetu wyswietlaną na calym ekranie?

TAK
5
100%
NIE
0
Brak głosów

Razem głosów : 5

pytanie do wszystkich na forum

07 Lut 2006, 17:03

czytalem gdzies w jakiejś ankiecie ze w polsce ok 90% ludzi ma przeglądarkę INTERNET EXPLORER i że ok 85% ma ustawioną rozdzielczosc na 1024x768, ale jak tak ustawimy tak jak wyzej wymienilem to wiekszosci polskich stronach są biale puste paski po lewej i prawej (tak jak tu --> http://server3.pictiger.com/img/118217/picture-hosting/screen.php ) slyszalem ze w IE nie da sie ustawić no wiedz ponad 80% polaków tak ogląda strony internetowe?! niewiem co ustawic aby strona byla wyswietlana na calym ekranie?! może wy wiecie czekam na odpowiedź............

07 Lut 2006, 17:15

widze ze uzywasz opere... to tak jak ja...

Jeśli chcesz je troche zlikwidować mozesz sprobowac nacisonoć na klaw. numerycznej "+" wtdey się powiększa jeśli naciśniesz 1 ablo 2 razy to nie zniekształci obrazków jakoś suer

) "-" porwacasz do poprzedniego stanu(

07 Lut 2006, 17:19

kukaszr napisał(a):widze ze uzywasz opere... to tak jak ja...

Jeśli chcesz je troche zlikwidować mozesz sprobowac nacisonoć na klaw. numerycznej "+" wtdey się powiększa jeśli naciśniesz 1 ablo 2 razy to nie zniekształci obrazków jakoś suer

) "-" porwacasz do poprzedniego stanu(

ja mam IE 6 tylko przykladowo dalem tę fotkę :)

07 Lut 2006, 17:19

hiehie, to akurat mój screen z tematu aby pokazać jak wyglądają nasze przeglądarki :P

mi osobiście takie paski nie przeszkadzają, :wink: wręcz przeciwnie, jak powieksze jak wyżej napisał kukaszr, to jakoś nie podoba mi się :P

pzdr.

07 Lut 2006, 19:07

Wiec jestem w tych z niewielu uzytkowników u ktorych wszystko jest ok, a przynajmniej niczego nie zauwazyłem :D

http://gismo.ovh.org/onet.JPG

przeglagarka: mozilla firefox
rozdzielczosc: 800 x 600
monitorek: 15
numer buta: 43

07 Lut 2006, 20:33

iwan10 napisał(a):Wiec jestem w tych z niewielu uzytkowników u ktorych wszystko jest ok, a przynajmniej niczego nie zauwazyłem :D

http://gismo.ovh.org/onet.JPG

przeglagarka: mozilla firefox
rozdzielczosc: 800 x 600
monitorek: 15
numer buta: 43

ja to mam 17cali i 800x600 32bit nielubie rozdzielczości wysokich dlatego że ikony są takie małe i to dziwnie wygląda?! przy 1200x900 pulpit wygląda okropnie! przy 1024x 768 można jeszcze znieść a 800x600 to tak po środku. A Wy?

07 Lut 2006, 20:36

No ja tez własnie nie lubie siedziec w okularach z lupą przy monitorze, mi ta rozdzielczosc odpowieda a po za tym sie przezwyczaiłem...

07 Lut 2006, 20:58

:) Jakie tematy, gratuluje autorowi. Nie no przecież w Oper'ze Ten pasek po lewej stronię sie zamyka. W IE wystarczy jedynie większy monitor :) lub pewna konfiguracja w ustawieniach wynikająca z widoku tak aby przegladającym daną witrynę lepiej kożystało się z przeglądarki.

Używał Oper'y, a tak wogóle to mi stronki w Internet Explorer wyświetlają sie normalnie, w calej okazalości. Niektóre Witryny WWW wyglądają tak aby ułatwiały pracę przeglądającego, a ponadto dzięki przejżystemu Interfejsowi strony, starały się urozmaicić wygląd. Boshhe co za problemy. :P

07 Lut 2006, 21:44

Hpest napisał(a)::) Jakie tematy, gratuluje autorowi. Nie no przecież w Oper'ze Ten pasek po lewej stronię sie zamyka. W IE wystarczy jedynie większy monitor :) lub pewna konfiguracja w ustawieniach wynikająca z widoku tak aby przegladającym daną witrynę lepiej kożystało się z przeglądarki.

Używał Oper'y, a tak wogóle to mi stronki w Internet Explorer wyświetlają sie normalnie, w calej okazalości. Niektóre Witryny WWW wyglądają tak aby ułatwiały pracę przeglądającego, a ponadto dzięki przejżystemu Interfejsowi strony, starały się urozmaicić wygląd. Boshhe co za problemy. :P

jak jestes taki madry to napisz gdzie ustawic w IE 6 aby strony cale wchodzily przy 1024x768 ? czekam.....ale wiem ze nie napiszesz bo sam niewiesz jak :D

07 Lut 2006, 22:15

Po co tak cudować, przeglądarka automatycznie sama ustawia optymalna wielkość swoich okien odpowiadającym wielkości posiadającego przez użytkownika monitora. lukaszporaj :) F11.

08 Lut 2006, 13:47

Ja zawsze mam otwartą zakładkę ULUBIONe więc mi to nie przeszkadza,nawet nie wiedziałem ze tak jest :D :D:D:D :twisted:

08 Lut 2006, 14:35

u mnie wszystko oki

08 Lut 2006, 16:09

osobiscie jesli chodzi o rozdzielczosc too luie duza... mala mi nie odpowiada

...o gustach sie nie dyskutuje <lol>

Mniotor: CRT17
Rozdzielczosc: 1280/1024
Przeglądarka: opera 8.5
rozumiar bta: 46

08 Lut 2006, 23:53

lukaszporaj: czy w tym przypadku musiales tworzyc ankiete?

09 Lut 2006, 08:24

Mirahz napisał(a):lukaszporaj: czy w tym przypadku musiales tworzyc ankiete?

Nie tylko te jedna :P on chybha lubi ankiety ;)
Wyślij odpowiedź