Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
11 Mar 2006, 16:45
Czy ktoś z Was wie może co się dzieje z "Zebrą" ?
Jakieś 2 miesiące temu napisalem do Niej Mail'a ( bo tylko taki kontakt podała w profilu ) Niestety do dziś dzień NIE odpisała. Dziwna Sprawa, może coś się stało.. ?
Za info Dzięki.
15 Mar 2006, 01:25
ojejku a moze konik tez ci sie gdzies zgubil albo zaplątał(ups)jaki ty dobrotliwy Chwast (sorry jak to idzie chwast czy Hpest)???
15 Mar 2006, 14:11
Nikt cię NIE pytał o wypowiedź, tymbardziej, że nawet NIE wiesz o kogo chodzi. Przymknij się w końcu bo skończy się miłosierna dobroć Dla ciebie, a zacznie katorcza droga ku przeznaczeniu.
15 Mar 2006, 19:12
Masz rację Hpest, Dan-d nawet nie wiesz o kogo chodzi
No coś długo się zebra nie odzywa, nie wiesz Hpest ile ma lat? bo może nauką (studia,matura) albo niema poprostu czasu na kompa
15 Mar 2006, 19:54
zostawcie Dan-D w spokoju!! Sadząc po awarcie już dawno mu się mózg wypalił! Gdy miałem przyjemność zobaczyc jego tapete stwierdziłem ze nie jest to osoba normalna.....
15 Mar 2006, 22:53
naprawde to ty chyba jestes nie normalny !!! a gandzia jak ci nie pasuje to sie nie odzywaj
15 Mar 2006, 23:06
Dajcie spokój zły dzień miał
16 Mar 2006, 19:09
kukaszr napisał(a):zostawcie Dan-D w spokoju!! Sadząc po awarcie już dawno mu się mózg wypalił! Gdy miałem przyjemność zobaczyc jego tapete stwierdziłem ze nie jest to osoba normalna.....
A ja dodam do tego ze zapewne nigdy nie miał kontaktu z GANJĄ a jesli sie myle to jego rozum wyleciał razem z dymem
16 Mar 2006, 19:23
qrw.....
Hpest nie pisał tematu żeby się kłucić tylko co się dzieje z
zebrą
16 Mar 2006, 21:19
Moze jej sie poprostu znudziło to forum, ja tez tu długo nie byłem. Mało czasu a jak nawet juz jestem na tym kompie to mam wazniejsze zeczy. Na maila moze nie odpisała poniewaz nie wchodzi i nie chce sie tłumaczyc, ale to raczej nie w jej stylu z tego jak ja pamietam to lubiła pisać... Miejmy nadzieje ze powruci.
PS. Nie sadzcie ludzi po awatarach, mi sie podoba poprostu ten "krzaczek" a nie pale...
17 Mar 2006, 23:00
a od kiedy jej nie ma
miejmy nadzieje ze powróci
a mnie ktos pamieta
od 4 listopada mnie nie było
18 Mar 2006, 00:41
Pamiętamy, Pamiętamy
, a Zebry Nie było z 5-6 miechów.