Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Rail of war: nie zapisuje się.

20 Kwi 2011, 11:13

Witam.

Mam grę Rail of war, ale wczoraj przeszedłem 2 poziom, ale wyłączyłem grę, a po chwili włączyłem, ale gra była od nowa. Też potem przeszedłem 3 poziom :D , ale dzisiaj jest już 1 poziom :573: , czyli gra się nie zapisuje, a nie ma nigdzie przycisku typu "save" lub "save and exit" czy "save & exit", więc klikam "quit game", a w samouczku, opisie i pomocy nic nie pisze o "save" gry.

Proszę o pomoc, TheNeverhood100.

PS: Gra to jeden plik .exe, nie ma folderów. Jeżeli można załatwić z folderami (bo też w pomocy są na obrazku foldery: Tracks, replays i save, to prosiłbym o pomoc. Grę mam z klucza, a nie pierwszą lepszą z neta, tylko ściągniętą i aktywowaną kluczem. Mam też Skies of war, ale ta gra też jest z jednego .exe, a się zapisuj :) e

Re: Rail of war: nie zapisuje się.

20 Kwi 2011, 12:41

W menu gry, znajduje się opcja (druga licząc od góry) pozwalająca kontynuować grę od etapu do którego udało nam się dotrzeć - CONTINUE GAME.

21 Kwi 2011, 11:55

Tak działa, ale jak wyłączę grę i ją włączę to ten przycisk jest niedostępny.

PS: Czy ty masz Rail of war lub Skies of war, czy inne części ... of war ?

21 Kwi 2011, 12:03

W grze tak w ogóle nie ma opcji zapisu.

21 Kwi 2011, 12:19

co???? Jak jest 10 poziomów to przejde 3 i od nowa, a jak chce do ostatniego to koniec świata.
Ostatnio edytowany przez The Neverhood, 04 Kwi 2013, 22:18, edytowano w sumie 1 raz

21 Kwi 2011, 12:20

Cóż taka gra :) .

21 Kwi 2011, 14:08

No to będę robić hibernację komputera, aby nie stracić zapisów.
Wyślij odpowiedź