TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Ramy OCZ, Ktore lepsze?

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez enig » 11 Mar 2008, 13:34

PostUA:

w Poznaniu na Sw.Marcinie w Komputroniku za te ramy które wskazał Mac zadali grubo ponad 170 chyba ok 190pln!! w dodatku koleś próbował mi wkleić historyjkę ze maja tylko 5lat gwarancji wiec go wyśmiałem i podziękowałem zresztą byli tak zakręceni ze sami nie wiedzieli co maja na sklepie mimo ze wcześniej sprawdziłem na stronie www(tj 15min wcześniej i jeszcze dzwoniłem w dodatku) porażka i ten system sprzedaży, chyba stałem tam z 15 min zanim sprawdził w kompie co maja na magazynie a i tak przyniósł mi inne, nie te co chciałem...niektórzy obsługują komputer a nie potrafią czytać podstawowych info na opakowaniu żenua

to juz nie jest ten komputronik co kiedyś

Mac dzięki ogólnie bo właśnie je zamówiłem
bo tu gdzie jestem kosztują ponad 300pln lub nawet więcej!! w zależności od miejsca/sklepu :D
Ostatnio edytowany przez enig, 12 Mar 2008, 13:15, edytowano w sumie 1 raz
enig
Awatar użytkownika
enig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2005, 03:09

Postprzez Mac » 11 Mar 2008, 16:55

PostUA:

Z ta 5 letnią gwarancją to prawda... Pisze dozywotnia, a żywot pamięci określona na 5 lat. Tak jest przy każdej gwarze dożywotniej conajwyżej sie ilość lat rózni.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez enig » 12 Mar 2008, 13:18

PostUA:

no to pojechałem :D

czyli co-za piec latek mimo ze będą w stanie idealnym to już po gwarancji?
choćby używał ich np mój ojciec razem z kompem który będzie już trochę leciwy pewnie, tylko do surfowania po necie np bez OC??

ee, kiepsko mi to wyglada
enig
Awatar użytkownika
enig
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Lut 2005, 03:09

Postprzez Mac » 12 Mar 2008, 15:16

PostUA:

Tak tak to wygląda.
Mac
Zasłużony działacz forum