Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

Rapidshare - Jak ominąć blokadę ?

27 Kwi 2010, 17:52

rapid.JPG
rapid.JPG (94.99 KiB) Obejrzany 1971 razy

Gdy chcę ściągnąć coś więcej ze strony rapidshare wyskakuje mi ta blokada :sad: Nigdy wcześniej tego nie miałem , czy wie ktoś może jak można obejść taką blokadę no bo zmiana ip przez rozłączenie sie z netem nie pomaga w takiej sytuacji.

Czy pomoże mi w tym program do ukrywania IP ???

Re: Rapidshare - Jak ominąć blokadę ?

27 Kwi 2010, 21:00

Ten link/plik został zablokowany przez rapidshare z powdou piractwa, braku praw autorskich.

28 Kwi 2010, 16:05

Nie sądzę że o to dokładnie chodzi bo żaden plik z rapidshare mi nie działa

28 Kwi 2010, 17:45

Sprawdzałeś czy tak samo dzieje się na innych przeglądarkach i czy to samo dzieje się w trybie awaryjnym z obsługą sieci :?:

28 Kwi 2010, 20:26

Hmm dziwne... z ciekawości wszedłem na link co kolega wyżej: http://rapidshare.com/files/380034189/x ... part01.rar i też mi wyskakuje ten komunikat. Wydaje mi się że żadnej blokady nie masz i coś ściemniasz.

Pozdrawiam

29 Kwi 2010, 18:39

Plik jest prawdopodobnie zablokowany, być może na jakiś okres czasu. Spróbuj za 7 dni.

03 Maj 2010, 23:00

Wyskakujący komunikat wyraźnie wskazuje, że posiada prawa autorskie, czuje że jest to Windows i rapidshare po prostu zablokował dostęp do tego pliku.
Wyślij odpowiedź