Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

RapidShare - nie za duzo tych literek :/

20 Kwi 2008, 18:17

Od pewnego czasu, gdy ściągam coś z rapidshare (oczywiście nie licząc happy hours) to zamiast czterocyfrowego kodu do wpisania, wyskakuje mi 5,6, a nawet 7 pozycyjne kody, to chyba lekka przesada, miejsce jest tylko na 4. Też macie taki problem, czy to tylko ja mam takie szczęście.
Domyślam się, że z tym raczej się nic nie da zrobić, pozdro :)

zdjęcie tego czegoś :P

-> http://www.otofotki.pl/img2/obrazki/abcd2142142203p.JPG <-

20 Kwi 2008, 18:22

Da się zrobić tylko musisz mieć dobry wzrok. na tych literkach są psy i koty. Aby zacząć pobierać musisz przepisać literki na których są tylko koty ale zapewniam Cię że nie raz się pomylisz.

20 Kwi 2008, 18:37

hahaha no tez racja, hahaha, nie no rozwaliłeś mnie za to, masz plusa, haha

20 Kwi 2008, 19:14

Jak dla mnie to tylko utrudnianie życia ludziom,dawniej było lepiej były tylko 4literki.

21 Kwi 2008, 12:21

Z leksza mnie to denerwuje ;/

21 Kwi 2008, 18:56

Mnie zastanawia czemu oni na tym rs tak czesto bawia sie z tymi literkami :shock:
Ze niby im to daje jakas ochrone przed bezkarnym zasysaniem??

21 Kwi 2008, 19:03

Pewnie ich denerwuje że niektórzy mogą zasysać bez ograniczeń. Słyszeliście że rapidshare jest nielegalny? Gdzieś tak czytałem.

22 Kwi 2008, 00:32

A nie chodzi przypadkiem o boty? ;]

22 Kwi 2008, 01:14

Mirahz napisał(a):A nie chodzi przypadkiem o boty? ;]

Też tak na początku pomyślałem i nie jest to zły trop, ale tak czy inaczej normalnym użytkownikom utrudni to życie.

22 Kwi 2008, 04:47

Że jest nie legalny to chyba wszyscy o tym powinni wiedzieć, jest tylko ograniczenie na nim do plików na 100mb, nie sprawdzają co za pliki upluadują userzy i w ten sposób taki serwer stał się najwiekszym serewerem na którym są piracki filmy, gry, programy itd. Chciali zamknać i mieli tak zrobić, było o tym głośno w necie, ale kto chciał to usłyszał, w końcu tak wyszło że mieli go nie zamykać a tylko zrobić czystki a w końcu nic nie zrobili

22 Kwi 2008, 08:05

RS raczej nie zamkną za duża kasa w tym siedzi :). Bardziej opłacało by im sie zapłacenie kary nie zamkniecie takiej kury znoszącej złote jaja :).

22 Kwi 2008, 14:08

Robią czystki. Często jak są nowe albumy muzyczne, jakieś bardziej popularne, to 80% linków umiera jednego dnia. No chyba ze nazwiesz go bardziej wymyślnie.

23 Kwi 2008, 16:26

to jest taka lipa z tym , może zmienią to tak jak było dawniej

24 Kwi 2008, 08:42

Mirahz napisał(a):A nie chodzi przypadkiem o boty? ;]

a wg mnie chodiz o to, zeby zniechecic ludzi do przepisywania tych literek i kupili konto premium ;d

Z tymi literkami sciagałem juz 3 pliki i tylko raz udało mi się bezbłędnie je wpisać ;d
Wyślij odpowiedź