Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Rapidshare

24 Wrz 2006, 12:44

Siema znacie jakies ciekawe programy wspomagajace sciaganie do serwerow takich jak rapid albo megaupload?? czy wogole sa??

24 Wrz 2006, 12:48

Jest ich dużo, ja obecnie używam do ściągania z takich stron, dobrego programu FlashGet, ale jeżeli chcesz inny to TU KLIKASZ

Pozdrawiam

24 Wrz 2006, 12:50

Hej cos mi sie nie chce wierzyc ze takimi programami idzie sciagac z rapida jak to robisz?? probowalem tak to zapisywal jakis plik o rozmiarach paru kb i finito

24 Wrz 2006, 13:24

Obecnie żaden program nie daje rady z rapidem. Od jakiegoś czasu wprowadzili nowe blokady.

24 Wrz 2006, 13:31

a z jakigo warezu sciagacie??

24 Wrz 2006, 14:00

W ff bardzo łatwo się to robi, bo wybierasz czym chcesz pobrać plik ze strony, w Oprzerze też, w IE to juz jest zupełnie banał. Ogólnie to w większości klikasz prawym na to co chesz pobrać i bierzesz download using FlashGet i już po sprawie. Ale jak Ci wię wyświetla okienko czym otworzyć to wybierasz flasha i po sprawie. Ściąga w tle i bardzo szybko

24 Wrz 2006, 17:34

Cos mi sie zdaje przyjacielu ze nie zrozumiales pytania, bo uwierz mi z rapida nie sciagniesz zadnym flash getem. myslalem ze bedziecie mieli jakies ciekawsze programy pozdro.

24 Wrz 2006, 17:37

są takie programu. RapidLeecher np. Na warezach pelno takich programow.

Woisz w google "toplista warez" i sie porejestruj na kilku, a znajdziesz na pewno

24 Wrz 2006, 19:17

Do rapida najlepszy jest RapGet
Zablokowany temat