Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Zablokowany temat

rapidshare

15 Sty 2007, 14:57

szukam sposobu na ominiecie limitu czekania na rapidshare jakis program lub przegladarka szukalem juz na forum i testowalem rozne bajery ale nic moze ktos cos nowego ma? z gory dzieki
[b]Przestrzeń gdzie mam poczytac ?[/b]
Ostatnio edytowany przez rysmen, 15 Sty 2007, 16:45, edytowano w sumie 1 raz

15 Sty 2007, 15:11

Poczytaj tutaj może bedzie ci działać. Ja mam neostrade więc problemu nie mam, ale sprzwdz to! :smile:

15 Sty 2007, 16:40

niema sposobu na Rapida i chyba nigdy nie bedzie.
Zdaza sie ze czasami cos wymysla,ale jak dziala to przez pare dni i zaraz zalataja dziure :-/

15 Sty 2007, 18:38

Jeśli masz zmienne IP (neostrade) to wystarczy że się rozłaczysz i połączysz i jest.

15 Sty 2007, 21:00

Próbowałeś Rapget ?
Albo zassaj całą paczuszkę wspomagaczy a w niej.:
RapGet
RapidCheck
RapidHarvest
RapidLeecher
RapidSearch
Rapidshare & Megaupload Speeder
Rapidshare Buster
RapidShare DeCoder
Rapidshare Free Account Notifier
Rapidshare Grabber
Rapidshare Instant Downloader
Rapidshare Premium Account Generator
RapidShare Premium Grabber
Rapidshare Source Code
Rapidshare Anti-Leech Decrypther
MACRapid
Raipshare Unlocker
Rapidshare Link Checker
RapidGet
Renew IP
RapidMule
RapidUp

Poszukaj na stronkach torrentowych pod nazwą Rapidshare Premium Pack 8)

16 Sty 2007, 08:26

Dajcie spokój z tym rapidem , ciągle te same pytania .
Jest tak jak napisała Niuńka i tyle.
Kto ma Neo :
Czajek wyjaśnił.

Nie ma programów które omijają limity czasowe , to tylko automaty do ponownego łączenia.

Oczywiście Konto Premium na rapidzie jest najlepszym sposobem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

23 Sty 2007, 23:36

Jak sie da ominac to sie da! Wszystko sie da! Nie ma rady jak ja miałem zmienne IP to tylko sie rozłaczałem a tak to teraz to sa jakies sposoby do omijania tego rapidshare ale nie wiem gdzie jakies programy. Ale nie pamietam gdzie to było!? Moze znajde!

24 Sty 2007, 08:47

pinio150 napisał(a):Jak sie da ominac to sie da! Wszystko sie da! Nie ma rady jak ja miałem zmienne IP to tylko sie rozłaczałem a tak to teraz to sa jakies sposoby do omijania tego rapidshare ale nie wiem gdzie jakies programy. Ale nie pamietam gdzie to było!? Moze znajde!

A bardziej przystępnie mógłbyś napisać , o co Ci chodzi .
Chyba spiący już byłeś .
Ostatnio edytowany przez jonny, 24 Sty 2007, 17:16, edytowano w sumie 1 raz

24 Sty 2007, 15:52

jasne że się da. znam nawet taką osobę która to robi i ma do tego program. jednak ja nie mogę go zdobyć. jak coć znajdziecie to dajcie znać :smile: Pozdro

24 Sty 2007, 17:06

jasne że się da. znam nawet taką osobę która to robi i ma do tego program. jednak ja nie mogę go zdobyć. jak coć znajdziecie to dajcie znać Smile Pozdro

nie mozna i tyle. Jak chcesz pobierac bez przerwy to wykup abonament[/quote]
Zablokowany temat