TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

RATUJCIE- GTA:SA

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

RATUJCIE- GTA:SA

Postprzez fast_raider » 26 Cze 2005, 18:39

PostUA:

Wystąpił problem z aplikacją gta_sa.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty.

Taki tekst mi wyskakuje w czasie uruchamiania GTA:SA :(

Niewiem co może być tego przyczyną... Cracka mam i wszystko OK do momentu odpalania gry:/

U kuzyna <ta sama gra-przeniesiona z mojego HDD na jego> działa :/

Co mam zrobić?

P.S. Przeinstalować próbowałem 3 razy
Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj... w razie potrzeby użyj przycisku "Szukaj..." =D
Awatar użytkownika
fast_raider
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2005, 18:35
Miejscowość: wlkp

Postprzez zebra » 26 Cze 2005, 21:03

PostUA:

Rozwiązań jest wiele. Najważniejsze to kolejno: wyczyść system usuwając śmieci używając na przykład Easy Cleanera lub innej alternatywnej aplikacji, wypróbuj defragmentacji, usuń błędy w systemie (CHKDSK lub CCleaner...), zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej, odinstaluj grę, a później usuń pliki, które po niej jeszcze zostały i wyczyść rejestr usuwając zbędne wpisy (na przykłąd RegCleaner, Registry Healer). Przeskanuj system dobrym antywirusem, uaktualnij system i ściągnij najbardziej aktualne poprawki i spróbuj zainstalować grę od nowa... W większości problemów z grami takie operacje pomagają. Mam nadzieję, że o wymaganiach, jakie posiada gra GTA San Andreas nie muszę tutaj wspominać.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez proktor » 26 Cze 2005, 23:39

PostUA:

jesli masz pirata z crackiem to zgraj jeszcze raz craka ;)

a jesli nie to go sciagnij i zgraj
Awatar użytkownika
proktor
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Kwi 2005, 19:59

Hej!

Postprzez fast_raider » 28 Cze 2005, 21:46

PostUA:

No jasne że pirat:D A możesz podać stronke ze 100% crackiem?
Czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj... w razie potrzeby użyj przycisku "Szukaj..." =D
Awatar użytkownika
fast_raider
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Maj 2005, 18:35
Miejscowość: wlkp

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]