Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Ratujcie! Potrzebny program!!!!

16 Lip 2005, 11:00

Jak w temacie!
Dostałem od kolegi twardziela i prawdopodobnie jest zformatowany w jakimś innym systemie,bo jak wpisze dysk startowy,to pisze mi że prawdopodobnie nie jest to Fat 32 jak wpiszę scandisk C: to pisze,że scandisk nie znalazł błędów na dysku C:??!!
Podobno jest program ( WD Clear) który może rozwiązać mój problem,ale od dwuch dni szukam go w necie i nic!!??
Jak ktoś ma taki program to bardzo,bardzo proszę podeślijcie mi na Maila!!
Z góry dziękuję!!
Pozdro!

16 Lip 2005, 12:36

Możliwe, ze jest to partycja NTFS. Jest na emule(wpisz tak WDClear i znajdzie), albo ed2k://|file|WDCLEAR-dysk_naprawa.zip|5 ... 15DFFC25|/ .Tutaj masz i bezposrednio jest link do tego programu, ale wpisz nazwe programu jak ci napisałem i znajdzie kilka. Pozdrawiam

Programy

17 Lip 2005, 00:30

Dziękie wielkie za podpowiedź>
Już sprawdziłem tym programem i chyba dysk jest walnięty bo wypisuje mi same errory.
Szkoda ale trudno!
Jeszcze raz dzięki !
Pozdro!

17 Lip 2005, 07:32

OK nie ma sprawy. Jak mu poszły sektory to można je tak jakby odizolować od reszty, ja też mam taki dysk, poszły mi sektory, ale je odizolowałem i dysk działa teraz bez problemu. Pozdrawiam

Ratujcie

17 Lip 2005, 23:19

No tak......tylko trzeba wiedzieć jak to zrobić?????
Pozdro!

18 Lip 2005, 09:13

Jak masz win XP to jak mu zrobisz formata z pod systemu to on ci pokarze że ma bad sektory i tam masz taką opcje. Ja tak samo miałem. I wykazał że mam bad sektory.

Ratujcie

18 Lip 2005, 09:19

Dzięki bardzo!
Będę coś kombinował.
Pozdro!

18 Lip 2005, 09:25

OK jak byś coś jeszcze potrzebował to pisz. Aha ten dysk masz jako drugi? Znaczy dodatkowy, bo ja mam dwa dyski. Ten co masz systemowy to mu nie zrobisz formata z pod windy, tylko partycje i nic pozatym. A jeśli masz ten co dostałeś jako drugi to nie ma problemu klikasz na niego prawym przyciskiem dajesz formatuj i pełne nie szybkie.
Wyślij odpowiedź