TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

ratunku plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

ratunku plz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez VanHallen » 20 Lip 2005, 12:55

PostUA:

mam problem z gg muonline i czateria... w sumie z wszystkim co laczy sie i loguje do serwera!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy wlaczam gg i daje dostepny to tylko sloneczko miga raz zolte raz czerwone i nic... a z mu to loguje sie i zaraz wuzuca mnie z serwa... a na czateri woule go nie wykrywa... plz pomozcie....
VanHallen
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Lip 2005, 12:15

Postprzez glizdu » 20 Lip 2005, 13:43

PostUA:

Zainstaluj Jave do czateri pomoże, a z resztą to nie wiem co jest grane, możliwe że jak zainstalujesz jave to bedzie wszystko działało
glizdu
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Cze 2005, 10:43

Postprzez VanHallen » 20 Lip 2005, 14:48

PostUA:

Dzieki ale Jave mam... I nic dalej nic.... :(
VanHallen
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Lip 2005, 12:15

Postprzez Ostek » 20 Lip 2005, 21:49

PostUA:

Ja miałem podobny problem z czaterią,ale tylko gdy używalem opery.
Na Internet Explorerze bylo wszystko git. Co do GG to sprawdzaleś czy w ustawieniach połączenia jest wszystko ok? W najgorszym wypadku może podlapales jakiegoś wira,czego z calego serca ci nie życze. Spróbuj tez odinstalowac GG(całkowicie z systemu) i zainstalować ponownie. W moim przypadku pomogło. Pozdrawiam
We Must Secure The Existence Of Our Race And A Future For White Children
Awatar użytkownika
Ostek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Lip 2005, 10:52
Miejscowość: Świebodzin

Postprzez Lamagalula » 23 Lip 2005, 13:01

PostUA:

W najgorszym wypadku przeonstaluj system lub sprawdz połączenie z internetem , sterowniki , urządzenia wszystko .
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]