Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
29 Lip 2013, 13:46
Cześć forumowicze.
może ktoś z Was spotkał się z czymś takim? Podczas próby rejestracji karty prepaid Mastetcard wydanej przez Bank Zachodni Wbk otrzymuję komunikat: "Próba zmiany numeru PIN nie powiodła się. Wyłącznie użytkownik został zarejestrowany. Zaloguj się do serwisu on-line i spróbuj ponownie zarejestrować kartę.". Tak w kółko, a nie chce mi się latać do bankomatu aby aktywować kartę. Wcześniej nie korzystałem z usług tego banku więc nie wiem czy u nich tego typu problemy to na porządku dziennym.
29 Lip 2013, 16:42
Skorzystaj z formularza:
https://prepaid.bzwbk.pl/kontakt.html W odpowiedzi dostaniesz informację, że wpisałeś 3 razy nieprawidłowo PIN i karta została zablokowana. Możesz odblokować telefonicznie.
Też miałem ten komunikat i wysyłałem zapytanie co jest nie tak, ponieważ komunikat wyskoczył po pierwszej próbie rejestracji. Mogłem od razu ją aktywować w bankomacie, to by nie było zabawy.
Widać, że mają problem z tym systemem rejestracji on-line.
31 Lip 2013, 17:15
Odblokowałem kartę telefoniczne i rejestracja online przeszła.
22 Lis 2014, 23:13
niedawno zainteresowałem się tematem tych kart choć sprawdzałem ofertę w innym banku. dobra sprawa nie trzeba mieć RORu a karta działa jak debetówka. jako dobry brat chce siostrze taką sprawić