Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Re: Reklamy na forum czy to konieczne?

18 Paź 2008, 16:32

Dawid255151 napisał(a):Widzę że jest temat więc się wypowiem, mi ogólnie reklamy nie przeszkadzają (taki gust) i nawet rozumiem administracje że jakoś trzeba zarobić $ aby utrzymać stronę, tak jak piszę LucaS na subsilver2 nie działają reklamy więc jak komuś to przeszkadza niech zmieni styl na "subsilver2"

Pewnie skacze z radości i sie cieszy :]

a te spitalające reklam to prawdziwa zmora... Mogli by w operze wymyśleć jakas blokade reklam flash

18 Paź 2008, 21:07

A jeśli mowa o reklamach uciekających no to naprawdę może wprowadzić do szału,ale jeśli są to takie zwykłe reklamy że klikasz na krzyżyk i się zamykam to mi to nie przeszkadza.

18 Paź 2008, 21:11

Juz prosze nie przesadzajcie, jedna reklama w dodatku statyczna w niczym nie przeskadzająca a tyle dyskusji, rozumiem jesli była by mowa o reklamie na vortalu ale o reklamie forumowej - no dajcie spokój

19 Paź 2008, 22:15

Ludzie to mają problemy. Dopóki nie wyskakuje na chama jest spoko. Ale jak nie wiem jak toto zamknąć, tudzież krzyżyk ucieka po całej stronie przede mną to jest już nie fajnie. A tak raklamka niech se ta bydzie i kase przynosi. Nawet reklamy od googla mogą być.

20 Paź 2008, 22:45

A mi wszystkie reklamy przeszkadzają. W telewizji ich pełno, gazety, gadu-gadu, po prostu wielki mega szał mam tego dość !!!! jak reklamy to tak ale każdy użytkownik powinien mieć opcje w swoim profilu żeby mógł je wyłączyć ale to tylko marzenie przecież z czegoś instalki czy inne portale muszą sie utrzymać ;-) pozdrawiam

21 Paź 2008, 09:55

Czarodziejczarek napisał(a):A mi wszystkie reklamy przeszkadzają. W telewizji ich pełno, gazety, gadu-gadu, po prostu wielki mega szał mam tego dość !!!! jak reklamy to tak ale każdy użytkownik powinien mieć opcje w swoim profilu żeby mógł je wyłączyć ale to tylko marzenie przecież z czegoś instalki czy inne portale muszą sie utrzymać ;-) pozdrawiam

Każdy chce by własna praca przynosiła owoce nie dramatyzujmy to tylko jedna mała reklama która zakrywa w części pomarańczowy obszar xD
Jak na razie nie wyskakują Ci 3reklamy na pół ekranu i nie musisz się zastanawiać gdzie to wyłączyć
Jeżeli masz FF to zainstaluj sobie dodatek Adblock plus nim zablokujesz te natrętne reklamy

21 Paź 2008, 22:09

Mysle, ze ten maly banner, to przynajmniej jakies urozmaicenie. Jak bedziemy miec cos ciekawszego to wrzucimy.
Wyślij odpowiedź