Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

Reklamy na forum czy to konieczne?

16 Paź 2008, 07:05

Witam, rozumiem, ze wszystko kosztuje, ale czy reklamy na forum są konieczne?

:/

Rozumiem, reklamy google ale po co ten syfny banner?!

Image

Re: Reklamy na forum czy to konieczne?

16 Paź 2008, 07:44

ha, na subsilver2 tego nie ma i jest spokoj :P

16 Paź 2008, 17:08

Wiadomo forum też musi zarabiać i jak muszą być te reklamy to niech będą konkretne :P

16 Paź 2008, 17:20

kupili twardziela na konkurs, teraz musza sobie odbić sianko...

16 Paź 2008, 19:16

kukaszr napisał(a):Witam, rozumiem, ze wszystko kosztuje, ale czy reklamy na forum są konieczne?

Image

Testujemy. Bedziemy to raczej wykorzystywac do promocji wlasnych produkcji/produktow zwiazanych z tematyka IT.

kukaszr napisał(a):kupili twardziela na konkurs, teraz musza sobie odbić sianko...

Dobrze sie czujesz?

16 Paź 2008, 20:08

Ja się Administratorom wcale nie dziwię w końcu serwis i forum się rozwijają i na to potrzebne są fundusze, które sa częsciowo pozyskiwane z reklam

A Dysk też jest w celu rozpromowania forum...

16 Paź 2008, 20:21

Nie mam przeciwko takim reklam, oby niebyły takie natrętne jak na wielkich polskich portalach

16 Paź 2008, 20:56

Plus jest taki, ze troche pomaranczowego koloru zakrywa; ludziom podobno przeszkadza :)

16 Paź 2008, 21:03

Mirahz napisał(a):Plus jest taki, ze troche pomaranczowego koloru zakrywa; ludziom podobno przeszkadza :)

Powiem Ci że na początku nawet i fajnie było, ale z czasem zajoba można dostać od tego pomarańczu, może dlatego przerzuciłem się na soki jabłkowe :D?

16 Paź 2008, 21:07

No na razie nie ma lekko, moze w przyszlosci cos sie zmieni :)

16 Paź 2008, 21:22

Mirahz napisał(a):No na razie nie ma lekko, moze w przyszlosci cos sie zmieni :)

Doczekać się Szefie nie mogę, a tak naprawdę to nie wiem czy kiedyś zmienię styl forum na inny. Tyle lato samo że się człowiek do niego przywiązał :).

16 Paź 2008, 23:04

Mirahz napisał(a):
kukaszr napisał(a):Witam, rozumiem, ze wszystko kosztuje, ale czy reklamy na forum są konieczne?

Image

Testujemy. Bedziemy to raczej wykorzystywac do promocji wlasnych produkcji/produktow zwiazanych z tematyka IT.

kukaszr napisał(a):kupili twardziela na konkurs, teraz musza sobie odbić sianko...

Dobrze sie czujesz?

Bannery w ramach rozreklamowania Waszych serwisów rozumiem, na db zdaje to egzamin.
Tylko byle nie było nadgorliwych reklam flash.

17 Paź 2008, 15:09

kukaszr napisał(a):Bannery w ramach rozreklamowania Waszych serwisów rozumiem, na db zdaje to egzamin.
Tylko byle nie było nadgorliwych reklam flash.

Aha, dzieki.

18 Paź 2008, 10:27

Widzę że jest temat więc się wypowiem, mi ogólnie reklamy nie przeszkadzają (taki gust) i nawet rozumiem administracje że jakoś trzeba zarobić $ aby utrzymać stronę, tak jak piszę LucaS na subsilver2 nie działają reklamy więc jak komuś to przeszkadza niech zmieni styl na "subsilver2"

18 Paź 2008, 12:59

Dawid255151 napisał(a):Widzę że jest temat więc się wypowiem, mi ogólnie reklamy nie przeszkadzają (taki gust) i nawet rozumiem administracje że jakoś trzeba zarobić $ aby utrzymać stronę, tak jak piszę LucaS na subsilver2 nie działają reklamy więc jak komuś to przeszkadza niech zmieni styl na "subsilver2"

Mówisz że nie przeszkadzają Ci reklamy...... wchodzisz sobie np. na wp i masz reklamę której za chiny nie możesz wyłączyć bo spitala Ci po całym ekranie...... Co wtedy robisz?
Wyślij odpowiedź