Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
13 Gru 2012, 20:13
Witam pisałem podobny temat przed chwilą teraz mam wielki błąd gdy chcę zresetować mój router[Tp-Link WR740N] widzę dziurkę reset tak dobra no i wkładam długopis albo igłe i nic...
Nie igła jest chuda i wchodzi głęboko a jednak dam najbardziej jak potrafię i nie czuje żadnego przycisku ani nic nawet router nie reaguje pomocy!!!
Proszę mnie poprawić itd I proszę o SZYBKĄ odpowiedź!!!

czy przy konfiguracji informatycy mi wybili przycisk??
FAST
13 Gru 2012, 20:33
Musisz wyczuć przycisk. Na bank tam jest. Igłą faktycznie może być za cienka. Przydałby się jakiś drucik np. ze spinacza.
13 Gru 2012, 20:36
OKkk spróbuje jeszcze a jak nei to idzie na gware ;/
13 Gru 2012, 20:39
ZacnyWacław napisał(a):Musisz wyczuć przycisk. Na bank tam jest. Igłą faktycznie może być za cienka. Przydałby się jakiś drucik np. ze spinacza.
Człowieku -_- próbuje wszystkim ale nawet na oko nie widoczne jest jedynie mała dziurka a igłe wkładam od drugiejs strony żeby chociaż się nei wbiło a tu lipa chyba odkrece go i zobacze ale moge stracić gware ;/
26 Gru 2012, 15:55
A zaloguj się do routera przez przeglądarkę i tam ma opcję przywrócenia ustawień domyślnych.