Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
Wyślij odpowiedź

Przypadł Ci do gusty format RMVB??

Tak, jest całkiem dobry
6
86%
Nie, mega kaszana ;d
1
14%

Razem głosów : 7

RMVB.... Co sądzicie o tym formacie??

10 Sty 2007, 11:43

Witam ;) u mnie w klasie rozpoczeła się długa i czasochłonna rozmowa na temat RMVB, dla mnie jest to b. dobry format, filmy zamiast 700mb maja 350, rozdzielczosc jest si, kolory i dźwięk przeszczenny też...

Z regóły zawsze ściągam seriale tej jakości i nie zdażyło się aby była nędzna jakość czy dźwięk... Fakt iż mam tylko 17' monitor ale na nim rmvb prezentuje się tak samo jak AVI ;]

Znajomy który oglada Anime w tym formacie nażeka na pixele... ale ja nie ogladałem jeszcze zadnej bajki w rmvb więc się nie wypowiadam;d

10 Sty 2007, 12:46

Format jest Ok jeżeli chodzi o oglądanie na komputerze, niestety np. na DVD tego nie odtworzysz. Oczywiście największą zaletą jest mniejszy rozmiar plików w tym formacie.

10 Sty 2007, 13:19

Sam zazwyczaj nie ściągam filmów, ale jak już coś zassam to tylko w tym formacie ;) Szkoda, że na dvd stacjonarny nie pójdzie... ale da się przeżyć ;)

10 Sty 2007, 13:46

Extra kompresja. Dopiero sie dowiedziałem że takie coś jest

10 Sty 2007, 15:19

Jeżeli ściagam jakis film to szukam zeby był w .rmvb! Bardzo dobry format :)

10 Sty 2007, 16:00

RMVB ble...

MP4 cacy

24 Sty 2007, 15:23

ten format jest dobry aby zaoszczędzić miejsce na dysku i czas przy ściąganiu jakiegoś filmu. niestety dvd go nie czyta ale ja poradziłem sobie już z tyw problemem :shock: Pozdro

24 Sty 2007, 17:20

rmvb i mp4 sa wg mnie bardzo dobre podlanczam laptopa pod telewizor i ogladam nie widac zadnej roznicy
Wyślij odpowiedź