Tematy związane z telefonią komórkową.
11 Sie 2010, 13:44
Nawet im się to już udało: oferta międzynarodowa i darmowe rozmowy w sieci to najkrótsza charakterystyka Heyah:)
18 Sie 2010, 21:23
W danej chwili tak. Faktycznie to co zrobili w sektorze oferty międzynarodowej, z obu stron w dodatku, czyni ich peletonem ofertę peletonem w rozmowach za granicę. Nie wiem czy to prędko się zmieni. Roaming jeszcze może się zrówna, ale oferta na połączenia na zagraniczne numery - wątpię.
22 Sie 2010, 17:14
Trudno będzie jednak Heyah dogonić, bo sądzę, nie spocznie na laurach i będzie rozszerzać listę krajów objętych tanim roamingiem tak jak to było w przypadku rozmów zagranicznych.
23 Sie 2010, 11:48
Fajnie by było. W tym sezonie wakacyjnym chyba się już nie doczekamy - za późno na wprowadzanie tego typu rewolucji, ale może w przyszłym roku powprowadzają parę destynacji z poza UE, tak, żeby z Egiptiu np tez można było tanie zadzwonić. CHociaż cała UE to i tak imponujący zasięg oferty.
27 Sie 2010, 05:25
No stawki 59 i 99 groszy są w Europie zdecydowanie nie do pobicia i w Heyah, w przeciwieństwie do Mbanku nie trzeba płacić za aktywację usługi.
06 Wrz 2010, 10:35
Tak, ta aktywacja to kołek w tyłku faktycznie. Jesli się wybiera za cel te miejsce w Europie obsługiwane także przed mbank to nie ma w ogóle nad czym się zastanawiać, to decyduje o rezygnacji z oferty na rzecz Heyah.
10 Wrz 2010, 03:38
Mbank oplaca sie wziac wlasciwie tylko przy destynacjach z poza UE, ale dobrze ze jest taka opcja, bo roaming w Egipcie u pozostalych operatorow to zabojstwo.
15 Wrz 2010, 22:28
Oj tak, to świeta racja. Z tego względu dobrze, że są opcje. Jednak zupełnie niepotrzebnie zabierają się za miejsca w UE - jestem przekonana, że nikt nie decyduje się na nich gdy jedzie, dajmy na to, do Hiszpanii.
18 Wrz 2010, 14:06
Może robią to po prostu dla swoich użytkowników, którzy korzystają z och oferty na co dzień.
29 Wrz 2010, 23:25
No tak, ale takie osoby też mogą chcieć zaoszczędzić te 5 zł i po prostu kupią na okazję wakacji konkurencyjny starter. No bo niby dlaczego nie?
12 Paź 2010, 00:56
Domeną Heyah są teraz dwie rzeczy- połączenia międzynarodowe i wewnątrz sieci, ale fakt, w przypadku tych pierwszych są jak na razie niedoścignieni.
12 Paź 2010, 14:21
Połączenia w sieci teraz faktycznie są niczego sobie, ale nie da się ukryć, że prowadzenie to własnie oferta międzynarodowa. Dość specyficzny wyróżnik na rynku, ale mam przekonanie, że daje radę.
14 Paź 2010, 23:42
Niczego sobie? Przecież są darmowe;p Połączenia międzynarodowe to coś ponad zwykłą ofertą, ale wyróżników Heyah jest całkiem sporo.
06 Sie 2013, 22:15
halo, moi drodzy! moze ma ktos jakies swieze info odnosnie tanich polaczen z polski za granicce? chodzi mi o polaczenia na komorki
07 Sie 2013, 03:14
W abonamencie 49 zł w orange na stacjonarny telefon masz darmowe połączenia 24 na dobe na stacjonarne do całej uni europejskiej usa i kanady