Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
13 Sty 2009, 22:36
Daj screen z zakładki Uruchamianie

Start

Uruchom

"msconfig".
13 Sty 2009, 23:32
nie bardzo rozumiem - nacisnołem start,uruchom,wpisałem mscofing ale wyskakujeże sysem nie może odnaleść a jeśli chodzi o screen z zakładki uruchamianie to nie wiem o co chodzi co do programu Framework to nie mam żadnej ikony na pulpicie tylko same jakieś wyszukałem w plikach i folderach same napisy ale chyba tak musi być .Zapomniałem ci dodać że wczoraj tak sobie pobrałem starą wersie Aresa i działa o dziwo samo sie naprawiło
14 Sty 2009, 13:51
dalej to samo wyskakuje Runtime Error i wolno sie otwierają strony chyba trzeba cały wyczyścić i od nowa zacząć ale to już dla mnie zatrudne nara
14 Sty 2009, 13:56
PS-czy jeśli użyje CCleanera to mi wszysto skasuje czy liveboxsa też,czy będe musiał od nowa każdy program wgrywać chodzi o to żeby livebox został bo trudno go zainstalować pszynajmniej dla mnie
14 Sty 2009, 14:43
Wpisz dokładnie, czyli msconfig
Użyj, żadnych programów Ci nie usunie. Do tego jv16 PowerTools wyczyść rejestr.
14 Sty 2009, 16:02
uruchomiłem ccleanera wyczyściłem dalej wyskakuje Runtime Error ale nie wiem gdzie mam wpisać msconfig i następnie jv16Power Tools wyczyść rejestr
14 Sty 2009, 19:09
Dobrze, będę cierpliwy, wytłumaczę łopatologicznie:
1. Klikamy na przycisk Start

2. Klikamy na przycisk Uruchom

3. Wpisujemy to co na obrazku po czym naciskamy przycisk Enter

4. Klikamy w zakładkę Uruchamianie

5. Interesuje nas to co na obrazku, a najbardziej pierwsza kolumna. Jeżeli można przewijać w dół to zwiększ okno tak aby można było wszystkie opcje zobaczyć.
15 Sty 2009, 10:51
napisałeś w punkcje 3 wpiszto co na obrazku u mnie nie ma nic to co mam wpisać robiłem jak mówiłeś
15 Sty 2009, 14:40
Nie ma bo nie wpisywałeś nigdy tam polecenia "msconfig". Jeżeli wpisujesz to, a tam nic nie ma albo wyskakuje komunikat, to albo masz wielki śmietnik na komputerze, albo nie korzystasz z konta administratora.
15 Sty 2009, 15:16
po wpisaniu i naciśnięciu Enter wyskakuje mi ;System Windows nie może odnaleść pliku/MSCOFIG,upewnij sie że wpisana nazwa jest poprawna prubowałem pare razy zawsze to samo , nigdy nie korzystałem z konta administratora nie wiem co to
15 Sty 2009, 15:40
Ile masz kont na komputerze

Jeżeli jedno, to napraw system przez płytę.
15 Sty 2009, 15:48
to mogłeś napisać od razu przez jaką płyte?
15 Sty 2009, 17:51
System naprawisz poprzez płytkę z oryginalnym systemem operacujnym. Przy ponownym rozruchu komputera trzeba wybrać opcję naprawy. Radziłbym przed tym przekopiować np. na pendrive co ważniejsze.
17 Sty 2009, 00:02
to jakośtam działa ale jak pisałem wyżej że pobrałem Aresa i działał super przez pare dni i dziś w połowie pobierania filmu mi zniknoł jest normalnie w Aresie internet ale wpisuje dowolny film szuka i nic nic nie wciskałem sam mi pszepadł
17 Sty 2009, 10:40
Napisz dokładnie czego oczekujesz, bo z twojej wypowiedzi nie wywnioskuę wiele.