Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
17 Sty 2009, 10:52
mówie że kiedyś pomagałeś mi z Aresem ale nam nie wyszło,niedawno ściągnołem znowu Aresa i o dziwo wszystko było oki działał mi tydzień inagle nie wiem czemu /nic nie robiłem/pszestał działać tzn.net w Aresie jest ale w wyszukiwarce czego bym nie wpisał to nic nie wyszukuje
17 Sty 2009, 17:05
skasowałem Aresa pobrałem nowy i działa nie wiem co jest z tym moim kompem
17 Sty 2009, 18:23
Nie tylko ty masz problemy z Ares`em. Na każdym forum komputerownym znajdziesz x problemów, związanych z tym programem. To już norma.
20 Sty 2009, 19:20
Witam-to znowu ja.Mam olbrzymi problem wyłączyłem niechcący pasek gdzie wpisuje sie adres strony i nie wiem jak zpowrotem wstawić jest tylko Google
20 Sty 2009, 23:38
Poszukaj w opcjach "wygląd", "paski narzędzi", "pasek adresu".
21 Sty 2009, 11:54
witam ponownie - dzięki za pomoc już zzrobiłem.Mam do Was następujące pytanie,czy Wy macie to samo co ja czy tylko u mnie tak jest.Mam umowe z telekomunikacją na 1024 chodzi o szybkość cały czs mam 300-400 żadko 800 lub więcej jak mam czasem 180 lub mniej to dzwonie i po jakimś czasie mi zwiększają na troche teraz mam 450 a pszecierz płace za 1024 czy Wy też tak macje
Munkk