Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Sagem my411X

15 Mar 2008, 16:11

mam pewnien problem z moim telefonem ... chodzi o to ze jak slucham muzyki w odtwarzaczu to nie moge go zminimalizowac i np przegladac zdjec w telefonie sluchajac przy tym muzyki ... troche mnie to denerwuje i nie wiem co z tym zrobic ... ma ktos jakis pomysl?

15 Mar 2008, 16:30

A jest możliwość w tym telefonie żeby zminimalizować muzykę? Paru znajomych miało SAGEMy i chyba w żadnym z nich nie można było tak robić.

15 Mar 2008, 16:39

Nie wiem jak jest to w My411x nie mam go w tej chwili u siebie na punkcie ale sprawdziłem w My511x i normalnie gra po wyłączeniu aplikacji a trzeba ją wyłączyć ponownym naciśnięciem klawisza uruchamiającego odtwarzacz tylko pytanie czy 411x też ma taki klawisz :)

15 Mar 2008, 16:41

kamuflasz napisał(a):Nie wiem jak jest to w My411x nie mam go w tej chwili u siebie na punkcie ale sprawdziłem w My511x i normalnie gra po wyłączeniu aplikacji a trzeba ją wyłączyć ponownym naciśnięciem klawisza uruchamiającego odtwarzacz tylko pytanie czy 411x też ma taki klawisz :)

Ma ale sie telefon wylancza

15 Mar 2008, 16:54

Przemek a powiedz mi jak przycisk uruchamiający aplikację muzyczną może wyłączyć telefon, jeżeli jest z nim wszystko ok to jest to zachowanie co najmniej dziwne.

15 Mar 2008, 17:13

normalnie mi sie w ten sposub popsul telefon oddale m go na gwarancje i okazalo sie ze spalila mi sie bateria

15 Mar 2008, 17:45

No to, to już jest twój problem a nie osoby która założyła ten temat :) Zobaczymy jak to zadziała w jej/jego telefonie:D

PS: Proszę zwróć uwagę na to jak piszesz bo błędów robisz ciut za dużo :)

15 Mar 2008, 22:05

Podobno ta opcja dzialala by gdybym miala plytke to tego telefonu. Niestety jej nie dostalam ... W ogole nie mam pojecia co zrobic w tej sprawie ... Probowalam juz chyba wszystkiego i nic ;/

17 Mar 2008, 19:41

niestety, ten sagem - 411x nie ma mozliwości minimalizacji odtwarzacza wiem, bo mam :)

17 Mar 2008, 19:59

A jednak. Wiec nie ma takiej opcji zebym mogla zminimalizowac ten odtwarzacz? A co z przewijaniem piosenek? Czy w tym telefonie da sie przewijac piosenki?

17 Mar 2008, 20:03

Kass017 napisał(a):A jednak. Wiec nie ma takiej opcji zebym mogla zminimalizowac ten odtwarzacz? A co z przewijaniem piosenek? Czy w tym telefonie da sie przewijac piosenki?

niestety, tych dwóch funkcji nie da się wykonac w tym telefonie, taki psikus producenta

02 Cze 2008, 20:33

A da się w nim wyłączyć wibrację tak, żeby jak się dostaje sms-a to nie powiadoamiało 3 razy tylko aby 1? Czy to też się nie da tu ustawić? :)
Wyślij odpowiedź