Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

20 Maj 2007, 19:42

Z tego co piszesz wynika, że w folderze WINDOWS się zapełnia miejsce a w środku nic sie nie zmienia tzn pliki sie nie powiększają foledery również. Moze sa jakieś ukryte pliki.

21 Maj 2007, 08:43

Są niewidoczne ale oprogramowania tylko, jak włączam defragmentatora to szybko miejsce ubywa ;/

21 Maj 2007, 14:41

Sformatuj dysk jeżeli nic tam ciekawego nie masz choć wcale nie jest to dobre rozwiązanie bo formatem nic prócz utratę danych i zwolnienia miejsca na dysku nic nie zyskujesz.

21 Maj 2007, 16:22

Nie dość że musiałem dać dysk 160GB do reklamacji, to jeszcze mi sie 40 GB wali, już to co miałem najważniejszego straciłem...
Mam pytanie co to są za pliki hiberfil.sys i pagefile.sys? każdy z tych plików ma powyżej 740 MB...

21 Maj 2007, 18:10

hiberfil.sys >>to plik który się tworzy podczas hibernacji dzięki czemu można szybko "wyciągnąć" komputer z tego stanu

pagefile.sys >>jest to plik stronicowania

21 Maj 2007, 19:50

U ciebie też ważą średnio po 700mb+?? Jak z reklamują mi dysk, usuwam wszystkie partycje i odnowa wszystko porobię...

22 Maj 2007, 14:25

Witam, problem już rozwiązany z zapełnianiem dysku. Myślę, że przyczyna był jakiś plik którego usunąłem EasyCleaner'em i wszystko wróciło do normy :). Dzięki wszystkim za dobre chęci...
Wyślij odpowiedź