Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
18 Wrz 2007, 23:24
Witam. Poszukuje gier samochodowych w których widoczne są uskodzenia i są to trwałe uszkodzenia, najlepiej gre typu Demolition Racer (nie ma pełnej wersji). Odrazu mówie że wszelkiego rodzaju NFS i Jused czy jak to się tam pisze mnie nie interesuje
Pozdrawiam
19 Wrz 2007, 11:52
"Mafia" (klasyk), nie grałem w "Ojca chrzestnego" ale podejrzewam ze tak samo to będzie, nie wiem dokładnie co masz na myśli pisząc "widoczne są uszkodzenia i są to trwałe uszkodzenia", ale myślę że mogę ci też poradzić GTA (Vice city i San Andreas, chociaż podejrzewam że grałeś w obydwie).
19 Wrz 2007, 12:38
Chodzi mi o samochodówki w których jeździ się po torze i jak się w coś walnie to są uszkodzenia, np odpada maska albo coś tego rodzaju. Natomiast Mafia to klasyk zgadzam się ale nie o ten rodzaj mi chodzi gry, OCH i gta odpadają nie o to chodzi.
19 Wrz 2007, 13:08
Może jakieś symulatory, np. TOCA3. A jeśli chodzi o uszkodzenia to ciekawą grą jest FlatOut
19 Wrz 2007, 14:21
poczekaj na need for speed pro street

ale to trzeba jeszcze poczekać (tam będą legalne wyścigi po torachi auta bedą sie rozwalały oczywiście bedzie też tuning aut

)
19 Wrz 2007, 15:07
Pobawie się z flat outem
19 Wrz 2007, 17:42
A w Crashday grales ;p?
19 Wrz 2007, 17:51
crashday wg mnie nie jest fajny
grafika i samochody sa przeciętne
TOCA2 -klasyka, jedna z pierwszych gier z realizmem niszczenia samochodow ;d
19 Wrz 2007, 18:28
A grałeś może w Colina 3 ? Tam są widoczne uszkodzenia
19 Wrz 2007, 19:57
Life for speed
Gra jest zrobiona na realizm
19 Wrz 2007, 21:13
Colina grałem część 3 jest do kitu i nie chodzi mi o takie coś. LfS jest dobre ale też chce coś mniej skomplikowanego, TOCA to klasyk musze jeszcze zlookać, ale chyba też się skuszę. Jeżeli chodzi o Crashday to jednak odpada
20 Wrz 2007, 19:30
destruction derby
nie jestem specem od gier
Demolition Racer
fajna giera rozpierdziel
pelna na jakims ftp sciagniesz lub Bearshare
25 Wrz 2007, 22:02
Powiem krótko Street Racing Syndicate dla mnie to wypaś gierka można tuningować samochody i wyścigować się i obstawiać zakłady i oczywiście wygrywać panienki

tu podaje linka z youtubka
http://www.youtube.com/watch?v=EfroDSrPEbU /
http://www.youtube.com/watch?v=1RbSET8vXFk
25 Wrz 2007, 22:28
Grałeś w Crash Day? mmmm bardzo polecam, te prędkości kolory... o uszkodzeniach niemówiąc (trochę derby) super gra mowie ci jak będziesz szukać to prześlij na pw link będę wdzięczny
25 Wrz 2007, 23:31
Polecam destruction derb najlepsza rozwalanka aut