Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Samochodówki gdzie rozwalają się samochody

18 Wrz 2007, 23:24

Witam. Poszukuje gier samochodowych w których widoczne są uskodzenia i są to trwałe uszkodzenia, najlepiej gre typu Demolition Racer (nie ma pełnej wersji). Odrazu mówie że wszelkiego rodzaju NFS i Jused czy jak to się tam pisze mnie nie interesuje

Pozdrawiam

19 Wrz 2007, 11:52

"Mafia" (klasyk), nie grałem w "Ojca chrzestnego" ale podejrzewam ze tak samo to będzie, nie wiem dokładnie co masz na myśli pisząc "widoczne są uszkodzenia i są to trwałe uszkodzenia", ale myślę że mogę ci też poradzić GTA (Vice city i San Andreas, chociaż podejrzewam że grałeś w obydwie).

19 Wrz 2007, 12:38

Chodzi mi o samochodówki w których jeździ się po torze i jak się w coś walnie to są uszkodzenia, np odpada maska albo coś tego rodzaju. Natomiast Mafia to klasyk zgadzam się ale nie o ten rodzaj mi chodzi gry, OCH i gta odpadają nie o to chodzi.

19 Wrz 2007, 13:08

Może jakieś symulatory, np. TOCA3. A jeśli chodzi o uszkodzenia to ciekawą grą jest FlatOut

19 Wrz 2007, 14:21

poczekaj na need for speed pro street :D ale to trzeba jeszcze poczekać (tam będą legalne wyścigi po torachi auta bedą sie rozwalały oczywiście bedzie też tuning aut ;) )

19 Wrz 2007, 15:07

Pobawie się z flat outem :D

19 Wrz 2007, 17:42

A w Crashday grales ;p?

19 Wrz 2007, 17:51

crashday wg mnie nie jest fajny :/

grafika i samochody sa przeciętne

TOCA2 -klasyka, jedna z pierwszych gier z realizmem niszczenia samochodow ;d

19 Wrz 2007, 18:28

A grałeś może w Colina 3 ? Tam są widoczne uszkodzenia :D :D

19 Wrz 2007, 19:57

Life for speed
Gra jest zrobiona na realizm

19 Wrz 2007, 21:13

Colina grałem część 3 jest do kitu i nie chodzi mi o takie coś. LfS jest dobre ale też chce coś mniej skomplikowanego, TOCA to klasyk musze jeszcze zlookać, ale chyba też się skuszę. Jeżeli chodzi o Crashday to jednak odpada

20 Wrz 2007, 19:30

destruction derby

nie jestem specem od gier :P

Demolition Racer

fajna giera rozpierdziel :P

pelna na jakims ftp sciagniesz lub Bearshare

25 Wrz 2007, 22:02

Powiem krótko Street Racing Syndicate dla mnie to wypaś gierka można tuningować samochody i wyścigować się i obstawiać zakłady i oczywiście wygrywać panienki :P tu podaje linka z youtubka :D http://www.youtube.com/watch?v=EfroDSrPEbU / http://www.youtube.com/watch?v=1RbSET8vXFk

25 Wrz 2007, 22:28

Grałeś w Crash Day? mmmm bardzo polecam, te prędkości kolory... o uszkodzeniach niemówiąc (trochę derby) super gra mowie ci jak będziesz szukać to prześlij na pw link będę wdzięczny :P

25 Wrz 2007, 23:31

Polecam destruction derb najlepsza rozwalanka aut :D :D
Wyślij odpowiedź