NIE. Zrobiłem tak odinstalowałem win 10 i zainstalowałem win 8 poszło gładko, ale gdy instaluje sterowniki VGA - VGA(Graphics),INTEL (Driver) (ver.9.14.3.1087) wszystko przestaje działać. Pomoc Samsung jest nic nie warta. sterowniki pobrałem stąd
https://www.notebook-driver.com/samsung-xe500t1c-windows-drivers-software/ i do awarii systemu udało mi się zainstalować po ponownym uruchomieniu systemu jeszcze Bluetooth (Driver) (ver.12.0.0.2200) oraz Chipset (Driver) (ver.6.2. 9200.12560) wtedy po moim zaskoczeniu okazało się za sterownik dźwięku tez zaczął działać innych nie zainstalowałem bo jak już napisałem VGA zniszczyło system.... Co ma robić aktualnie instaluje znów win 8. Podsumujmy w zakładce Otwórz ustawienia sieci i internetu i tam dalej rozwiązywanie problemów system win 8 nie wykrywa W OGÓLE ! karty sieciowej, czy ktoś może Ty wie skąd pobrać ten sterownik to mojego lapka... Nazwa jego to
XE500T1C kupiony 2013... Dziwne jest to, że po instalacji systemu z 8 na 8.1 i potem na 10 zawsze wszystko było oki ...oki proszę o pomoc jakąś poradę

Dostaje już SZAJBY

Pozdrawiam