Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Samsung X200 - dzwonek+vibrator

28 Gru 2006, 23:15

Witam, mam pewien problem, chociaż wydaje mi się on smieszny, no ale dobra, mam taki problem z tym telefonikiem, otóż czy jest w nim funkcja dzwonek+vibrator :lol: bo z tego co zauważyłem, jest tak: lampka, lub dzwonek, lub wibrator, lub wibrator-potem dzwonek; nie ma opcji wibrator+dzwonek, co mnie bardzo zadziwiło, jak może nie być w fonie takiego czegoś :) może ma ktoś ten telefonik, to niech mi powie czy to normalne :lol: hehe pozdro

oto on:
Image

29 Gru 2006, 00:02

Nie mam tego telefonu, ale mam Samsunga E720 i też nie ma tam funkcji dzwonek+wibra. Wydaje mi się, że jest tak we wszyskich Samsungach. Jedyna rada to może być to, żeby zrobić głośnij dzwonek. Jak chcesz wibracje to tylko tryb cichy.

Pozdrawiam

29 Gru 2006, 02:03

Nie jest tak we wszystkich Samsungach :)

znalazłem informacje na necie, że w X200 są następujące opcje:
1. Sama wibra.
2. Dzwonek i wibra.
3. Dzwonek.
4. Mrugająca lampka

musi isc jakosc ustawic. W samsungu X480 jest ...
chyba, że prawdą jest iinna informacja ktorą znalazłem, mianowicie...
Problem wystepowal w platformie SWIFT i AGEREw starej generacji softow, teraz juz Samsung odchodzi od tego w mowych modelach ten problem juz nie wystepuje.

Wszystko zależy od softu, także musicie albo wgrać nowe softy, albo te co macie zmodyfikowac ;)

mam nadzieje, ze pomoglem :D

PS: info zaczerpnięte z: http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=98621 ;)

29 Gru 2006, 09:32

w X200 jest tak:

Rodzaj alarmu:
1.Tylko lampka
2.Melodia
3.Wibracja
4.Wibracja poem dzwonek

normalniehit roku, zawiodłem się oj zawiodłem :lol:

29 Gru 2006, 12:50

Yoo , miałem 3 samsungi z klapką. Zaden nie miał takiej opcji , zeby był dzwonek na raz z wibrą , co bardzo mi przeszkadzało...

29 Gru 2006, 13:02

no nic poztstaje mi wgranie patcha,dzieki, pozdro :)
Wyślij odpowiedź