Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Samsung X640-pomocy!!!!

15 Lut 2006, 18:47

Ludziska mam pytanko. Jakie znacie programy do wgrywania dzwonków tapet gier do Samsunga X640. Niedawno zakupiłem kabelek ale program który dołączona nie umożliwiał wgrywania dzwonków i gier:(

15 Lut 2006, 20:06

Nie ludziska, lecz Ludzie :twisted: , a program'y znajdziesz Tutaj.

16 Lut 2006, 19:23

No właśnie o to chodzi, że ściągnąłem sobie programik Easy Studio i nie działa :sad: Wogóle nie wykrywa połąćzenia z komórką a w opcjach to sie za dużo nie da ustawić:/ Kurcze moze jest osoba która ma stycznośc z tym telefonikiem, to bardzo prosiłbym o pomoc, porade. Z góry dziękuje :)

16 Lut 2006, 19:50

rojber napisał(a):No właśnie o to chodzi, że ściągnąłem sobie programik Easy Studio i nie działa :sad: Wogóle nie wykrywa połąćzenia z komórką a w opcjach to sie za dużo nie da ustawić:/ Kurcze moze jest osoba która ma stycznośc z tym telefonikiem, to bardzo prosiłbym o pomoc, porade. Z góry dziękuje :)

żaden program z instalek nie obsługuje twojego telefonu

tu masz programy do twojego telefonu: http://uk.samsungmobile.com/mobile_phon ... e=SGH-X640

pozdrawiam

19 Lut 2006, 20:35

Kurcze ten program tez nie działa:/ No nie wiem czemu:/ Cóż pozostaje mi jedynie korzystać z Cell Phone Manager ale tam nie ma opcji zgrywania gier Java na koma:( TO jeszcze mam pytanko czy moze ktoś podać nazwe programiku który pozwoli "pociąć" Mp3 i przerobic na mmf bądź tez amr.
Wyślij odpowiedź