Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
23 Maj 2006, 18:21
czy w Vplayer mozna wyciac, zapisac obrazek-sreen z danego filmu ?? Bo standardowy systemowy "Print Screen" cos lipa u mnie wychodzi?? sa do tego jakies programy ?
23 Maj 2006, 19:15
A jak zapauzujesz film i dopiero zrobisz screena też nie wychodzi?
23 Maj 2006, 19:33
hmmm teraz jest nawet tak ze kiedy robie pauze i robie screena tym klawiszem to wklejam obraz do painta ,zapisuje i chce otworzyc ten plik obraz jest czarny nie ma danego obrazu...co jest ?
23 Maj 2006, 20:55
no bo tak hop siup nie zrobisz screena.
Jezeli chodzi o program do robienia screenow to idealnie do tego nadaje sie hyper snap.
sa tez playery ktore robia screeny np. power dvd czy all player !!
Pozdrawiam
23 Maj 2006, 21:41
ja pi*ole bawie sie tym programem i nie moge zrobic dokładnego zrzutu?!~wlaczyłem jakis film i probuje tym HyperSnap stworzyc jakies screen i ni ch*ja...biore "zrzut ekranu" i nic zadnego screena z filmu !
23 Maj 2006, 22:55
no mi zawsze szlo bez problemu !!!
jak ci cos nie idzie sprobuj tymi programami ktore podawalem ci wczesniej
pozdrawiam
23 Maj 2006, 22:59
AllPlayer i klawisz F10 albo F11 nie pamietam dokladnie ktory.
a jezeli chodzi o programy to HyperCam
Obydwie opcje proste i w 100% skuteczne
pozdrawiam
23 Maj 2006, 23:05
f12
pozdrawiam
24 Maj 2006, 09:29
Chief mam prozbe ...to napisz mi moze krok po kroku instrukcje robienia screena na przykładzie jakiegos filmu? bo akurat screeny z pulpiu wychodza ,moze cos zle robie jakas wskazowka ?
24 Maj 2006, 10:47
Screeny krok po kroku na przykladzie allplayera!!
1 sciagnij sobie nowsza wersje allplayer ( w starszych nie zawsze chcialo dzialac ) , wersja najlepiej 2.2.7 lub wyzej.
2 odpal film
3 prawy myszki playerze, pokaze ci sie menu, wejdz w zakladke parametry programu, tools
4 masz tam snap shot zaznaczasz opcje pytaj gdzie maasz zapisac kazde ze zdjec i zaznaczasz (chyba ze nie chcesz to wtedy beda zapisywane w domyslnym katalogu _ ja nie sprawdzalem gdzie )
screeny robisz wciskajac klawisz f12.
pozdrawiam
24 Maj 2006, 13:40
cholera %-) ale chopdziło mi o program HyperSnap bo w Allplayerze to banalnie proste jest i wszystko okej ale ten Hyper mnie meczy...