Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

SE C510 zamiast nazwy operatora sieci wyświetla wyszukiwanie

05 Mar 2012, 17:47

Witam ! . Mam Problem z telefonem SE C510. Ponieważ przesyłałem muzykę przez kabel usb z mojego PC do Tel . I chce włączyć tel . Ok Włącza się i jak Wybieram Tryb normalny, to Kreska zasięgu jest pusta , i zamiast nazwy operatora sieci np. T - Mobile , piszę WYSZUKIWANIE . Nie wiem co się dzieje . Bo wczesniej Normalnie miałem zasięg . Jeśli coś wiecie pomóżcie . Dzięki

Re: SE C510 zamiast nazwy operatora sieci wyświetla wyszukiw

06 Mar 2012, 00:18

Odpal program setool lite podlacz telefon do kabla usb z wcisnietym klawiszem C i w setool lite nacisnij Unlock/Repair i poczekaj az sie cala naprawa zakonczy odlaczasz tel i wszystko bedzie ok i jak dobrze pamietam to ta funkcja powinna sciagac takze simlocka

25 Maj 2012, 20:49

to ze wyszukuje ci ciagle siec to oznacza że masz coś nie tak z antenką ;p też tak miałem malutki miedziany drucik lutownica w wszystko działa ;p a po 2 to co kolega na góże napisał to nie prawda setool nie obsługuje seri c ;p ewentualnie mozesz za pomocę fara wgrać system bo może to być też wina systemowa ;p mam nadzieje że pomogłem

07 Lis 2012, 19:53

Dokładnie. Słyszałem że że chyba iphone 4 miał taką wadę fabryczną i musieli wycofać z produkcji

08 Lis 2012, 11:48

kubalis napisał(a):Dokładnie. Słyszałem że że chyba iphone 4 miał taką wadę fabryczną i musieli wycofać z produkcji

Coś słyszałeś, ale okazuje się, że to za mało :)
Wyślij odpowiedź