Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

SE C905 vs SE W995 vs SE Hazel vs Nokia N95 8GB

05 Sie 2012, 18:56

Który z tych telefonów jest najlepszy. Ogólnie interesuje mnie duży ekran, wifi, dobry głośnik oraz aparat.

Re: SE C905 vs SE W995 vs SE Hazel vs Nokia N95 8GB

05 Sie 2012, 19:17

Nokia.

05 Sie 2012, 23:59

Z tych polecilbym SE C905 duzy wyswietlacz dobry aparat robi zdecydowanie lepsze zdjecia niz nokia ktora polecil kolega kominekl do tego wifi bardzo mocny i glosny glosnik takze jak ja mialbym wybierac miedzy tymi zdecydowanie bralbym C905 :)

06 Sie 2012, 12:09

bajbus napisał(a):Z tych polecilbym SE C905 duzy wyswietlacz dobry aparat robi zdecydowanie lepsze zdjecia niz nokia ktora polecil kolega kominekl do tego wifi bardzo mocny i glosny glosnik takze jak ja mialbym wybierac miedzy tymi zdecydowanie bralbym C905 :)

W tym telefonie jedynie dobre WiFi. Ogólnie rzecz biorąc do bani, wyświetlacz (kolory), nawigacja, kiepska obudowa, słabej jakości materiały, kosmiczna cena, zawiesza się przy przeglądaniu plików, słaba antena często gubi zasięg, no i to co najważniejsze w telefonie muzycznym + internet, czyli bardzo słaba bateria.

06 Sie 2012, 12:40

Jestem wlasnie posiadaczem tego SE i jak narazie na nic nie narzekam i jak juz pisalem wczesniej jest glosny robi niezle fotki ale co do baterii to sie zgodze :) jak korzystam z internetu trzyma max 3 dni ale wydaje mi sie ze tak jest z kazdym telefonem jak korzysta sie z internetu to bateria szybciej sie rozladowywuje ;)

06 Sie 2012, 14:06

bajbus napisał(a):Jestem wlasnie posiadaczem tego SE i jak narazie na nic nie narzekam i jak juz pisalem wczesniej jest glosny robi niezle fotki ale co do baterii to sie zgodze :) jak korzystam z internetu trzyma max 3 dni ale wydaje mi sie ze tak jest z kazdym telefonem jak korzysta sie z internetu to bateria szybciej sie rozladowywuje ;)

To normalne, ale jak na telefon stworzony do surfowania to baterię ma słabą.
Wyślij odpowiedź