Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

SE k550i nie można usunąć gier.

07 Paź 2008, 21:53

Kiedy próbuje z karty pamięci usunąć jaką kol wiek grę pojawia się komunikat że usuwanie nie powiodło się. Do tego robi się biały ekran potem znika i pojawia się z powrotem. Próbowałem usuwać inne aplikacje takie jak np. film i one usuwają się bez problemu. Ktoś wie co może być przyczyną tego zjawiska?

Re: SE k550i nie można usunąć gier.

07 Paź 2008, 22:20

Te gry są zainstalowane :?: ,Czy próbowaleś usunąć je z pozycji telefonu czy z pc :?:

07 Paź 2008, 23:30

Tak, gry są zainstalowane i usuwałem je bezpośrednio przez telefon.

08 Paź 2008, 07:34

Spróbuj więc usunąć je podczas transmisji danych,jeśli nie da rady,przenieś gry do folderu gry lub programy w pamięci telefonu...może wtedy się usuną ;)

08 Paź 2008, 11:32

Ten telefon ma chyba niedopracowane oprogramowanie. Jestem jego posiadaczem i w moim przypadku po tym białym ekranie mam czarny i na tym koniec. Trzeba go wyłączyć, co dziwne wtedy wszystko wraca do normy.

Spróbuj więc, go także zresetować.

18 Lut 2010, 20:58

Ja też mam ten telefon kupiłem używany i prawdopodobnie poprzedni właściciel miał gry na karcie pamięci a ja jej niemam i skruty są w MENU/ROZRYWKA/GRY i nieumiem usunąć słyszałem że reinstalacja softa może tu pomuc czy to prawda??? :568:

25 Sie 2010, 13:08

ja bym radzil sformatowanie karty pamieci na komputerze nastepnie reinstalacja softa, a reinstalacja softa programem od sony ericsson (chyba sie tam da ma nowo zainstalowac softa) badz jezeli wraz bedzie cos nie tak to chyba bedzie trzeba cos zdzialac XS++ badz FARem

PS. Odpowiedz napisana pozno lecz moze przyda sie komus w przyszlosci czy cos ^
Wyślij odpowiedź