Rozmowy na tematy związane z filmem. Opisy, recenzje.
Zablokowany temat

Seria X-men

08 Lip 2009, 11:29

Witam,
co myślicie o serii filmów z mutantami w roli głównej? W maju miałem przyjemność zobaczenia nowej części zatytułowanej Wolverine i muszę powiedzieć, że reżyserzy ponownie mnie zaskoczyli, każda nowa część jest lepsza od poprzedniej. Czekam na wasze opinie, myślicie, że pojawi się kolejna seria przygód?
Ostatnio edytowany przez xavi1984, 07 Lis 2024, 14:01, edytowano w sumie 1 raz

Re: Seria X-men

09 Lip 2009, 11:29

j atez oglądałem Wolverina i też sądze że jest najlepsza

10 Lip 2009, 10:15

No właśnie ja oglądając kolejne części wciąż mam wrażenie, że każda nowa jest lepsza od wszystkich poprzednich, a w każdym przypadku filmu było zawsze tak, że to pierwsza część była dobra, a kolejne już kiepskie.

03 Lis 2014, 17:18

Seria X-men jest bardzo nierówna. Pierwsza część jeszcze w miarę, druga pikowanie w dół, trzecia jest tą, o której fani chcą zapomnieć. Potem nastąpił renesans w postaci First Class i Days of the Future Past. Wolverine oba filmy bardzo słabe.
Ostatnio edytowany przez ramonita91, 25 Maj 2015, 16:18, edytowano w sumie 1 raz

02 Gru 2014, 15:45

First-class to, nomen omen, pierwsza klasa wśród serii X-men. Tak samo Przeszłość która nadejdzie. Życzyłbym sobie, żeby wszystkie filmy Marvela były na tym poziomie. Wolveriny słabe/mocno przeciętne.

06 Gru 2014, 18:58

Mi się jakoś nigdy ta seria nie podobała... Nie jestem jej entuzjastą :/

04 Lut 2015, 22:00

A ja bardzo lubię X-menów, tak jak Avengersów, Iron-many wszystkie trzy i ogólnie filmowe adaptacje komiksów. Zwłaszcza te, które wyszły w ostatnich latach, przecież to są perełki dla fanów komiksu i innych geeków. I ja się do nich zaliczam.

25 Cze 2015, 23:21

Z X-Menów najbardziej podobała mi się seria z Wolverinem, na jakiej podstawie uważasz, że słaba? Według mnie to najbardziej wyróżniająca się postać z X-Menów. Może nie była tak brutalna jak gra, ale też wiadomo, że dzieciaki oglądają filmy science-fiction. Snikt! :)

21 Gru 2017, 11:51

ja lubię tego typu filmy , cała seria bardzo mi się podobała . Mam nadzieję że powstaną kolejne odcinki bo ostatnio jest coś cicho o Xmenach
Zablokowany temat