Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Service pack 3 wiesza programy i gry.

14 Sty 2009, 17:29

Otóż po zainstalowaniu tego dodatku do Windows XP professional, nie które gry np. crysis, GTA IV i niektóre programy jak np, 3ds Max 2009 pod czasz uruchamiania wieszają system. Jedynie co pomaga to restart komputera. Ktoś wie o co chodzi? i jak to naprawić?

Re: Service pack 3 wiesza programy i gry.

31 Sty 2009, 12:47

Hmm ja też mam sp3 i nic takiego się nie dziej,ewentualnie możesz spróbować odinstalować sp3.

31 Sty 2009, 13:00

Też taki problem miałem jak sam zainstalowałem sp3.

Jak zakupiłem wersję xp z sp3 zintegrowanym przez MS, żadnych problemów nie mam.

31 Sty 2009, 14:25

No to fajnie .

01 Lut 2009, 13:17

A zainstalowałeś SP3 na świeżo zainstalowanym windowsie czy już go jakiś czas używałeś. Nie wiem czy tak jest w rzeczywistości ale podobno Service Packi powinno się instalować na świeżo zainstalowanym windowsie. Wtedy podobno nie powinno być żadnych problemów z oprogramowaniem. Choć mogę się mylić

01 Lut 2009, 13:25

W sumie instalowałem zaraz po postawieniu sytemu. Zainstalowałem tylko sterowniki do płyty głównej, grafiki i karty dźwiękowej, Potem zabrałem się za instalowanie sp3.

Ja czytałem właśnie, ze nie ma problemów z XPSP3 zintegrowanym przez MS. Zresztą zanim poszedłem i kupiłem XPSSP3, ściągnąłem z nety takowego windowsa i przetestowałem.

Pozdrawiam.
Wyślij odpowiedź