Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
04 Kwi 2005, 19:38
potrzebuje jakiejs strony z wirusami do sciagniecia!!! Nie pytajcie po co ale jest potrzebna
04 Kwi 2005, 23:04
Gdybym ja był adminem tego forum to za tą prośbę dostał byś żółtą kartkę i twój temat bym skasował ale to tylko moje zdanie. To forum jak powszechnie wiadomo jest po to aby pomagać użytkownikom internetu, a nie ułatwiać roprowadzanie wirusów po przez takich jak ty. Nie chcesz powiedzieć czemu bo pewnie się tego wstydzisz co??
05 Kwi 2005, 15:06
a co cie to obchodzi z policji jestes
05 Kwi 2005, 22:06
Nie muszę być z policji żeby tempić takich niby hakerków jak ty:// Lubisz mieć na kompie różnego rodzaju Trojany czy MyDoomy?? bo ja tego nienawidzę a jeśli tego nie lubię to jestem przeciwny rozprzestrzenianiu tego i gdybym był adminem to bym temat zablokował albo usunoł, ale masz szczęście że nie jestem a nasz admin jest wyrozumiały dla takich jak ty ja bym nie był.
05 Kwi 2005, 22:49
patryk_konkol napisał(a):potrzebuje jakiejs strony z wirusami do sciagniecia!!! Nie pytajcie po co ale jest potrzebna

Znajdz sobie trefne strony z crackami i warezem, a wirusa z pewnoscia zalapiesz ;]. Chcialbym, azeby na tym forum nie bylo odnosnikow do stron, z ktorych mozna zasysac robactwo itp.
Niedoswiadczony uzytkownik moze narobic sobie z tego powodu klopotow (klikniecie w link).
Staramy sie szanowac wszystkich userow, bez wzgledu na doswiadczenia, wiedze oraz umiejetnosci zwiazane z "wladaniem komputerem oraz internetem" i pomagac im w miare mozliwosci (pod warunkiem formulowania logicznych pytan).
06 Kwi 2005, 16:33
popieram powyrzsze kwestie
06 Kwi 2005, 18:29
A więc czemu temat nie został zablokowany??
06 Kwi 2005, 18:44
Poniewaz pewnie kwestie nalezy wyjasnic. Mysle, ze temat jest juz zamkniety. Dzieki.