Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

skad pochodzicie !!!

01 Kwi 2006, 13:21

niewiem czy ten temat był juz na forum.
jezeli był to trudno a jezeli nie to prosze smaiło o wypowiedzi wasze!!1

zauwazyłem ze w opcjach skad wpisujecie rózne rzeczy najmniej jest chyba forumowiczów, którzy wpisuja faktyczne pochodzenie.
teraz mozecie sie wykazac

cczekam na wasze posty

01 Kwi 2006, 13:51

hmmm. Nie jestem pewna ale ja chyba się wzięłam z brzuszka mamy :D :D :D :D :D :D :D :D

01 Kwi 2006, 14:08

ja pochodze z plemików i komórki jajaowej!!
widze poczucie humoru dopisuje dzisjaj na forum>
dobra zmieniam z jakego miast \ regionu pochodzicie.

mam nadzieje ze wyraziłem sie wystarczajaco jasno

01 Kwi 2006, 14:54

No to mamy wywiad srodowiskowy o kazdym z userow :)
ile masz lat
fotki
skad pochodzisz
itd

pochodze wogole z Wroclawia
mieszkam w Niemczech w Kempten (allgau)(Bavaria)

01 Kwi 2006, 15:12

wzorowa odpowiedz. inni powinni sie uczyc

01 Kwi 2006, 15:58

Chief jesli chodzi ci o mnie to chyba widać czarno na białym że jestem ze Słupska. A nie można sobie troszke pożartować zwłaszcza w prima aprilis?? Aż taki drętwy jesteś??

01 Kwi 2006, 16:08

jestem bardzo zdenerwowany i nie mam ochoty na zarty pada mi komp i sie chyba zastrzele a nikt nie moze mi pomóc!!
dlatego nie mam nastroju na zarty zreszta jak bys był w podobnej sytuacji tez bys sie nie smiała!!

pozdrawiam
a co do poczucia humoru mam ogromne!!

01 Kwi 2006, 16:36

Chief mi się też od wczoraj popsuł humor, chyba się domyślasz..

A tak wogóle to jestem z.. jakby Wam to napisać...jestem z okolic Krosna.., jakieś 60 km od Rzeszowa.. :D,

PS. jeśli jeździcie na Słowacje i przekraczacie granicę w Barwinku, to zawsze przejeżdzacie przez moją miejscowość..Nie ma innej opcji..

01 Kwi 2006, 18:59

Ja Jestem ze SZCZEBRZESZYNA, Pozdro Chrząszcze forumowe :smile:

:mrgreen:

01 Kwi 2006, 19:38

okolica KRK

01 Kwi 2006, 19:52

hmm...... to mieszkasz blisko mnie bo ja jestem z Zamościa!

01 Kwi 2006, 21:52

Lubelskie dokładnie Lubartów

06 Kwi 2006, 16:09

Ja mieszkam nie daleko Lonley, a dokładnie w Brzózie Królewskiej, okolice Leżajska 40km od Rzeszowa na wschód

06 Kwi 2006, 16:31

Siemianowice Śl. niedaleko Chorzowa :)

a tak wogóle to może, nie zaciekawy temat, ale fajnie wiedzieć skąd kto jest, a może akurat ktoś się z kimś zna a o tym niewie, pozdro :)

06 Kwi 2006, 16:44

Województwo wielkopolskie 90 minut od Poznania, 30 Km od Kalisza oraz Ostrowa Wielkopolskiego, niedaleko Jarocina, dokładnie w Pleszew'ie. :)
Wyślij odpowiedź