Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

skopiowanie archiwum gg

03 Lip 2011, 13:14

witam kupiłem sobie nowego kompa i chce sobie skopiować archiwum gg wiec wszedłem w c/użytkownicy/unsers/appData/Roaming/Gadu-Gadu 10 i skopiowałem cały folder i wkleiłem go w to samo miejsce na nowym kompie alecz archiwum nie ma i nie wiem czemu. Co źle zrobiłem?? ze nie działa mi

Re: skopiowanie archiwum gg

03 Lip 2011, 13:21

Archives.dll z folderu gg
przerzucasz do siebie

03 Lip 2011, 13:34

Musisz wejść w C -> Documents and Settings -> "nazwa użytkownika" -> Dane aplikacji -> Gadu-Gadu -> backup -> "nazwa użytkownika Gadu-Gadu -> i ściągasz plik -> Archives.dat.

Ponadto GG odpowiada samo na twój problem.

1.Zmiana numeru Gadu-Gadu właściciela archiwum.

Aby zmienić numer Gadu-Gadu właściciela archiwum (przydatne w sytuacji, kiedy np. został zmieniony numer Gadu-Gadu, a Użytkownik chciałby mieć możliwość zaimportowania swoich poprzednich rozmów) należy wybrać polecenie -> Narzędzia -> Odzyskaj usunięte wiadomości z archiwum. Po wyborze pliku archiwum (archives.dat) i stwierdzeniu jego poprawności wystarczy kliknąć przycisk -> Zmień. W nowym oknie należy wpisać nowy numer i potwierdzić wciskając przycisk Zmień.

Uwaga :! Aby zmienić numer Gadu-Gadu właściciela archiwum program Gadu-Gadu musi być wyłączony.

03 Lip 2011, 14:55

ale z jakiej pozycji wybrac polecenie narzedzia bo nie umiem tego znaleśc

03 Lip 2011, 17:14

Gadu-Gadu Password Recovery 2.3 -> http://www.instalki.pl/programy/downloa ... overy.html.
Wyślij odpowiedź