Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
26 Wrz 2005, 10:43
witam! mam skypa, dziala poprawnie, ale nie slychac mnie gdy mowie przez mikrofon i napewno to nie wina mikrofonu bo ten jest oki! sluchawki czyli... wszystko dziala poprawnie a mimo wszystko nie slychac mojego glosu przez mikrofon! prosze o pomoc
pozdrawiam
26 Wrz 2005, 14:42
tez tak mialem
wchdozisz w PANEL STEROWANIA ---> DŹWIĘKI I URZĄDZENIA AUDIO --->NAGRYWANIE DŹWIEKU i zaznaczasz MIKROFON
i wsio jasne
pzdr.
05 Lis 2005, 22:08
no ja daje nagrywanie (testuj coś tam) i miernik powinien sie poruszac a on stoi w miejscu gdy czytam text. Próbowałem na 2 mikrofonach
HELP
05 Lis 2005, 23:07
Mam mikrofon ustawiony na maxa, w regulacji głośności Działa i nie mam zastrzeń
Pozdrawiam
06 Lis 2005, 16:13
w regulacji głośności jest odtwarzanie i nagrywanie (opcje->właściwości), w obu trzeba zaznaczyć mikrofon i podgłośnić. Chyba dobrze pisze:P:P:P
06 Lis 2005, 19:39
mi nienagrywa microfon kiedyś mi nagrywał a teraz nie niz wogle
06 Lis 2005, 20:54
Też tak kiedyś miałem i szukałem powodu i może w jakimś programie coś przełączyłeś????
06 Lis 2005, 20:57
to niejest wina programu tylko systemu albo sterowników niewiem niechce robić formata dla głupiego mikrofonu;]
07 Lis 2005, 10:56
moze masz zryty mikrofon??
07 Lis 2005, 11:08
kuba88 napisał(a):moze masz zryty mikrofon??
Przeczytaj uważnie i na spokojnie post JimmyHigh:
JimmyHigh napisał(a):witam! mam skypa, dziala poprawnie, ale nie slychac mnie gdy mowie przez mikrofon i napewno to nie wina mikrofonu bo ten jest oki! sluchawki czyli... wszystko dziala poprawnie a mimo wszystko nie slychac mojego glosu przez mikrofon! prosze o pomoc pozdrawiam
Z tej wypowiedzi wynika że sprawdził mikrofon, więc na 90% ma go wyciszonego w opcjach nagrywania dzwięku.
07 Lis 2005, 16:50
a ja sobie juz poradziłem ii nie było to co wy tu mi podawaliście(ale dziekówa) mam takie opcje jak CMI Audio Config gdzie zmeniam Commond Mode.
pzdr RainMan
07 Lis 2005, 17:18
musisz ustawić opcje w kompie:D