Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
Wyślij odpowiedź

Slipknot Itp...

21 Lip 2008, 07:48

Siema mam takie pytanie do was czy nie znacie jeszcze jakis podobnych zespolow do tego ?? Bo teraz sie zaciekawilem rockiem, metalem i Slipknot mi sie bardzo spodobal :D jesli ktos zna to niech poda jakis ciekawy tytul :grin: .

21 Lip 2008, 08:20

Disturbed, Drowning Pool, Apocalyptica, Kittie, System of a Down,

Sa to kapele ktorych lubie posluchac, jak wkrecisz Gotyk to zapodaj sobie odrazu Epica, Allyptic, The Love Crave, Within Temptation warto tego nie pominac wg mnie.

21 Lip 2008, 18:50

kamuflasz napisał(a):Drowning Pool, System of a Down.
To sa zespoly ktorych nie poslucham musze zczaic te co mi podales znudzily mi sie systemy i drowninga nigdy nie czaje :x lubie tylko 1 piosenke a tak to zczaje inne i moze + poleci ;] Dzieki za all. Jednak tylko Disturbed mi podpadl dobrze w ucho + za niego i za checi :D .

23 Lip 2008, 09:09

Godsmack, Rage Against the Machine, 36 Crazyfists, Chimaira, Soulfly, Trivium, Rise Against.

23 Lip 2008, 11:37

pp fajnie, że podałeś te kapele nawet ja z tego skorzystam :) Mi się jeszcze podobają takie zespoły jak Sonic Syndicate i A New Revolution :)

23 Lip 2008, 21:53

pp3088 napisał(a):Godsmack, Rage Against the Machine, 36 Crazyfists, Chimaira, Soulfly, Trivium, Rise Against.
kamuflasz napisał(a):Sonic Syndicate
Dzieki za wszystko to sa dobre zespoly jakich potrzebowalem lubie takie zespoly co za przeproszeniem dra morde i spiewaja uwielbiam to :D :grin: .

23 Lip 2008, 23:54

Jakbyś czegoś szukał, pisz :)

BTW podał :D

24 Lip 2008, 05:42

Jesli chcesz cos super to ci polece The Holly Springs Disasters - My Pet Monster << moja ulubiona piosenka i jeszcze dalej :grin: wpisz w www.youtube.com ten zespol a zobaczysz jaki fajny i jeszcze XafbX tez super zespol mojim zdaniem az milo sluchac tych dziwiekow :D pzdr.

25 Lip 2008, 13:01

Polecam KORN, LAMB OF GOD, PANTERA, DAMANGE PLAN, COAL CHAMBER, FLAPJACK, MERAUDER, MORDRED, PRO-PAIN i polski ROOTWATER. POZDRAWIAM :evil:
Wyślij odpowiedź