Rozmowy na tematy związane z muzyką. Albumy, recenzje itp.
21 Lip 2008, 07:48
Siema mam takie pytanie do was czy nie znacie jeszcze jakis podobnych zespolow do tego ?? Bo teraz sie zaciekawilem rockiem, metalem i Slipknot mi sie bardzo spodobal

jesli ktos zna to niech poda jakis ciekawy tytul

.
21 Lip 2008, 08:20
Disturbed, Drowning Pool, Apocalyptica, Kittie, System of a Down,
Sa to kapele ktorych lubie posluchac, jak wkrecisz Gotyk to zapodaj sobie odrazu Epica, Allyptic, The Love Crave, Within Temptation warto tego nie pominac wg mnie.
21 Lip 2008, 18:50
kamuflasz napisał(a):Drowning Pool, System of a Down.
To sa zespoly ktorych nie poslucham musze zczaic te co mi podales znudzily mi sie systemy i drowninga nigdy nie czaje

lubie tylko 1 piosenke a tak to zczaje inne i moze + poleci ;] Dzieki za all. Jednak tylko Disturbed mi podpadl dobrze w ucho + za niego i za checi

.
23 Lip 2008, 09:09
Godsmack, Rage Against the Machine, 36 Crazyfists, Chimaira, Soulfly, Trivium, Rise Against.
23 Lip 2008, 11:37
pp fajnie, że podałeś te kapele nawet ja z tego skorzystam

Mi się jeszcze podobają takie zespoły jak Sonic Syndicate i A New Revolution
23 Lip 2008, 21:53
pp3088 napisał(a):Godsmack, Rage Against the Machine, 36 Crazyfists, Chimaira, Soulfly, Trivium, Rise Against.
kamuflasz napisał(a):Sonic Syndicate
Dzieki za wszystko to sa dobre zespoly jakich potrzebowalem lubie takie zespoly co za przeproszeniem dra morde i spiewaja uwielbiam to

.
23 Lip 2008, 23:54
Jakbyś czegoś szukał, pisz
BTW podał
24 Lip 2008, 05:42
Jesli chcesz cos super to ci polece The Holly Springs Disasters - My Pet Monster << moja ulubiona piosenka i jeszcze dalej

wpisz w
www.youtube.com ten zespol a zobaczysz jaki fajny i jeszcze XafbX tez super zespol mojim zdaniem az milo sluchac tych dziwiekow

pzdr.
25 Lip 2008, 13:01
Polecam KORN, LAMB OF GOD, PANTERA, DAMANGE PLAN, COAL CHAMBER, FLAPJACK, MERAUDER, MORDRED, PRO-PAIN i polski ROOTWATER. POZDRAWIAM :evil: