Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Sluchawki problem POMOCY

19 Sty 2006, 21:29

Witam
Kupilem sobie sluchawki easy touch + mikrofon za 50 zł . I mam bardzo glupi problem mianowicie - np w grze jak ktos do mnie strzela z lewej strony to szlysze to z prawej lub w windowsie jesli dzwiek ma dobiegac z lewej to szlysze go z prawej . To bardzo denerwuje. Sluchawek nie przeloze na lewa strone bo mi mikro sie nie da przekrecic , wiec mam dobrze zalozone . Sformatowalem dysk bo myslalem ze to wina jakiegos programu , ale mi to nic nie dalo problem nadal wystepuje . Bawie sie z tym juz 3 dzien i nic . Reklamacji nie bede skladal bo bylem u kumpla u niego wszystko pieknie ladnie chodzi jak dzwiek dobiega u niego z lewej to szlyszy go z lewej . Mam karte dzwiekowa :
C-Media zintegrowana z plyta glowna firmy asRock K7VT4A+
Domyslam sie ze ten program wynika ze sterownikow , ale jak prubowalem sciagnac najnowsze stery to sie nie dalo .
Jesli ktos wie jak rozwiazac moj problem i jak zamienic kanaly w sluchawkach PROSZE PISAC << POMOCY

11 Mar 2006, 15:29

Hmm. Myśle że to wina sterowników. Zainstaluj sobie nowe sterowniki. Jesli jednak nie będa mogły się zainstalować, to wejdz prawym przyciskiem myszy na "Mój Komputer". Daj Sprzęt, potem Menedżer urządzeń. i kliknij na sterowniki które masz zainstalowane. Usuń te sterowniki, uruchom ponownie komputer. Wejdz jeszcze raz w menedżer urządzeń i wtedy pokaże się z znakiem zaputania na żółto PCI. Wtedy daj aktualizuj sterownik i wybierz te które masz na płycie głównej. Tam będziesz miał 3 z znakiem zapytania. Musisz wszytko zainstalować, wtedy wszystko będzie dobrze działać. Mam nadzieje. :wink:
Wyślij odpowiedź