Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Smiechu warte

14 Lut 2009, 23:24

@Bozz dalej edytujesz posty,usuwasz całe wątki,dajesz warny za ch*j wie co.
Może coś byś wytłumaczył.Czy może bierzesz coś o czym Twoja mama nie wie :D
Ps.jak kogoś nokautujesz warnem to choć zostaw przedmiot zwady (treść postu) dla potomnych.
Tak jak ty to robisz to można by wyedytować 5000 postów i dać za nie 20.000 warnów.
Pomyśl dziecko zanim mi oddasz łopatkę,którą i tak zawsze i tak ty grzebałeś w gó....e :lol: :lol:

Ps.Możesz mnie nawet zbanować.Mam to gdzieś i tak yo forum zeszło na psy mniej więcej za TWOJEJ kadencji.
Po prostu nikt cię nie lubi lizusku :P

Re: Smiechu warte

15 Lut 2009, 00:25

buzu napisał(a):Ps.jak kogoś nokautujesz warnem to choć zostaw przedmiot zwady (treść postu) dla potomnych.
Tak jak ty to robisz to można by wyedytować 5000 postów i dać za nie 20.000 warnów.
Każda czynność wykonywana przez moderatora jest zapisywana w dzienniku logów. Admin może sprawdzić kto i kiedy coś edytował więc wiesz :D . Ty jednak nadal uparcie brniesz w to gów**. Wszczynasz kłótnie i to się zakończy źle tylko dla Ciebie. Proszę Cię odpuść już dla własnego dobra ;). Ta zabawa naprawdę nie ma sensu...

15 Lut 2009, 11:47

I tego się spodziewałem... ;) Nie będę zostawiał Twoich słów dla potomnych, bo na prawdę nie ma czego zostawiać ze względu na poziom wypowiedzi (raczej jego brak). Jeśli nie masz argumentów to najlepiej po prostu milcz, bo tak będzie lepiej i dla Ciebie i dla innych, którzy muszą czytać Twoje kosmiczne teorie. Co do warnów to otrzymałeś odpowiedź i nie rób z siebie teraz pokrzywdzonego, że czegoś tam nie rozumiesz bo to już na prawdę żałosne. Przyjąłbyś te ostrzeżenia jak poważny człowiek za którego Cie do tej pory uważałem, a nie spinał się jak dzieciak (trochę kultury). Radzę zmienić postawę, bo to już ostatnie takie Twoje wybryki. I jeszcze jedno... Od warnów możesz się oczywiście odwołać.

Pozdrawiam

15 Lut 2009, 23:19

Jak jest jakiekolwiek ale co do pracy jakiegokolwiek moderatora to pisać do rumuna czy Mirahza.

Zamykam, bo się zaraz zrobi wieeeeeeeelki syf.
Zablokowany temat