Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Soft do K510

17 Wrz 2008, 16:30

Siemka, słyszałem że można robić fajne mixy wgrywając softy od nowszych telefonów.

Mam SE K510 i chciał bym się dowiedzieć czy jest możliwość wożenia o niego jakiegoś lepszego softu czy też nie, a może lepiej zostać przy oryginalnym? Proszę o poradę :]

Re: Soft do K510

17 Wrz 2008, 20:10

Pchałem kiedyś koledze w k700 soft z muzycznego odpowiednika tak się cioł że musiałem odwracać instalację a to nie było proste
musisz posiadać odpowiedni kabel i konkretną wiedzę bo 1 błąd może kosztować cię koszty w serwisie

17 Wrz 2008, 22:45

A można porostu iść do serwisu aby mi to zrobili?

Odpowiednika k510 w wersji muzycznej akurat nie ma ale jest od K300 tyle ze problemem jest taki ze ten model nie ma Bluetootha a K510 ma... Dlatego myślałem żeby co innego wgrać, bo szkoda żeby nie było tak potrzebnej mi funkcji.

(Ten odpowiednik K300i to jest chyba W200i)

18 Wrz 2008, 09:22

Możesz iść do serwisu,na pewno Ci podpowiedzą a przede wszystkim mają doświadczenie w tym co robią.Mój kolega zajmuje się zawodowo takimi kombinacjami i przestrzegał Mnie żeby samemu się nie bawić jak się nie wie co robić bo są osoby które zaczynają a potem przynoszą do naprawy telefon w którym króluje ciemność i wtedy koszt naprawy jest większy,niestety. Sutki uboczne takich zabiegów są liczne np. brak zasięgu,resetowanie,zacinanie lub zupełny brak komunikacji z komputerem.

18 Wrz 2008, 14:39

No więc się nie będę bawił narzazie, pójdę se do serwisu i mi tam zrobią, dzięki :]

18 Wrz 2008, 15:30

Soft z modeli W albo Ci nie wgrają albo sobie droga policzą
Serwis SE na pewno Ci tego nie zrobi zajrzyj do komisów zazwyczaj oni się tym zajmują

18 Wrz 2008, 15:56

Nie wiem jak w innych miastach ale u nas są dwa takie punkty---nie SE ale po prostu, serwis połączony z komisem.

21 Wrz 2008, 20:49

NO właśnie to to mi chodzi, taki komiso-serwis :]

Zrobią na pewno mój tata tez tam se sofa odświeżonego wgrywał ;]
Wyślij odpowiedź