Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Sont Ericsson k550i i wyłączenie pewnej funkcji.

01 Lip 2008, 20:57

W SE k550i po lewej stronie na dole ekranu na "pulpicie" jest taka opcja "Połącz" (ona łączy nasz z internetem) wie ktoś jak to stąd usunąć? Na nic mi to a często bywa że jak telefon trzymam fręce czy tam w kieszeni to nieraz mi sie to wciśnie.

01 Lip 2008, 23:42

Niestety do tego przycisku nie mozna ustawic ani zadnej innej funkcji niz jest przypisana ani go wylaczyc.

02 Lip 2008, 11:49

ja moge dodac od siebie ze zapewne telefon masz w plusie a w innych sieciach ta opcja nie istnieje w tym miejscu gdzie jest połącz to wyswietla sie menu a co wkurza pewnie??? mnie tez wkurza;]

02 Lip 2008, 12:17

zapewne telefon masz w plusie

A właśnie że nie bo w erze.

A są może jakieś programy które by to potrafiły wyłączyć bo naprawdę wkurzające to jest.

06 Lip 2008, 00:04

najlepszym rozwiazaniem byla by zmiana softu.najlepiej isc do serwisu ale uprzedzam ze gdy zmieniasz soft tracisz gwarancje.pozdrawiam

06 Lip 2008, 00:16

to prawda wgranie softu od SE zmieni przeznaczenie funkcje "polacz" na spis ostatnio wykonanych/otrzymanych polaczen tak jest to u mnie. A telefon gwarancji nie traci straci jezeli jest ona od producenta a nie operatora bo nie trzeba isc z reklamacja do salonu a mozna do autoryzowanego serwisu. Opisane powinno byc to na karcie gwarancyjnej.

Re: Sont Ericsson k550i i wyłączenie pewnej funkcji.

06 Paź 2008, 23:09

Starczy jak przed włożeniem do kieszeni czy gdziekolwiek zablokujesz klawiaturę . Ale problem :lol:

Re: Sont Ericsson k550i i wyłączenie pewnej funkcji.

23 Mar 2009, 01:33

zmień soft na w610 i po problemie ;p
Wyślij odpowiedź