Tematy związane z telefonią komórkową.
26 Paź 2010, 22:36
Witam,mam problem z odzyskaniem fona swojego pożyczonego,ta osoba unika mnie już od 6 miesięcy,i mam takie pytanko nie typowe,czy dało by rade uszkodzić fon przez neta,żeby nie włączył się bez wizyty w serwisie,już odżałuje jego,bo wiem ze już jego nie odzyskam.I w jaki sposób mogę to zrobić.
Z góry THX za odpowiedzi
27 Paź 2010, 07:46
widzę ze nikt nie jest w stanie mi pomóc:(
27 Paź 2010, 15:32
Myślę, że wiele osób chciałoby, aby tak było. W rzeczywistości jest to niemożliwe. Podobnie z komputerem (jak wyobrazić sobie można uszkodzenie komputera na odległość). Póki co na odlegóść (i to nawet sporą) można jedynie włączać/wyłączać komputer.
28 Paź 2010, 21:58
a są może jakieś wirusy np.co usuwają kontakty?
30 Paź 2010, 13:30
A jednak sie mylisz kolego,bo szukalem i dzisiaj znalazlem cos takiego
http://forum.pcformat.pl/Wirusy-na-komorki-t?page=2 Przeczytaj sobie ostatnia odpowiedz,tylko ze kazdy to biuerze za wirusa,a to nie jest prawda.
Pozdrawian
30 Paź 2010, 16:47
Wszedłem, przeczytałem, wyszedłem, czyli nic nowego w twojej kwestii. Ten niby wirus w formie obrazka miałem na starym telefonie, poza pojedynczym restartem nic wielkiego nie czynił. A uszkadzanie na odlegość jest absurdalne. Ta ostatnia wypowiedź pachnie mi opowieściami niczym z amerykańskich filmów sensacyjnych.
30 Paź 2010, 18:15
Rozumie,dzieki za wyjasnienie