Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Sopcast Your sopcast MainApp or web browser(IE/FIre fox) is

08 Sie 2008, 09:53

Witam pobrałem sopcasta i jak chcem juz go instalowac to na poczatku instalancij pisze "Your sopcast MainApp or web browser(IE/FIre fox) is running,pleas close these softwares before install SOPCAST 3.0.3.Eh prosze o pomoc nie wiem za bardzo o co chodzi a mam wersje 3.0.3 jak cos to mam oprogramowanie vista.Prosze o szybką pomoc.

08 Sie 2008, 10:04

Inastalator wymaga abyś zamknął aplikacje, przeglądarkę internetową.

08 Sie 2008, 10:28

No ale jak to zrobic żeby nie wymagał?? eh widze ze jeestes z moich okolic ;] pozdro

08 Sie 2008, 10:37

kaka13 napisał(a):No ale jak to zrobic żeby nie wymagał?? eh widze ze jeestes z moich okolic ;] pozdro

Podczas instalacji nie wchodź na internet przez przeglądarki.

08 Sie 2008, 10:41

kaka13 napisał(a):No ale jak to zrobic żeby nie wymagał?? eh widze ze jeestes z moich okolic ;] pozdro

Nie przeglądaj internetu tylko podczas instalacji programu, musisz wyłączyć wszystkie odpalone strony i powyłączać wszystkie pobierane pliki.

Po instalacji będziesz już mógł korzystać normalnie.....

08 Sie 2008, 10:42

Zakończ pracę przeglądarki i innych nie potrzebnych aplikacji.Zainstaluj Sopcast, uruchom ponownie komputer i wszystko powinno działać.

08 Sie 2008, 11:04

Eh Dzięki już tak zrobilem i jest ok.

08 Sie 2008, 11:06

kaka13 napisał(a):Eh Dzięki już tak zrobilem i jest ok.

Co zrobić czasami takie rzeczy są do instalacji wymagane i nic nie poradzisz na to, trzeba się zastosować do instrukcji.....
Wyślij odpowiedź