Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

04 Kwi 2006, 13:40

przecierz ten test niczemu nie sluzy... tak czy tak dostaniesz sie do kazdego gimacczjum

04 Kwi 2006, 13:52

kukaszr napisał(a):przecierz ten test niczemu nie sluzy... tak czy tak dostaniesz sie do kazdego gimacczjum

a własnie nie do każdego

04 Kwi 2006, 13:57

szczerze to ja sie nie znam... po co mialem kombinowac z gimnazjum skoro jestem od niego oddalony o 10 minut...

dopiero testy w gm cos znaczyly... od nich zalezalo lo czy inna szkola srednia

04 Kwi 2006, 14:15

Pisałem o Testach Gimnazjalnych ;)

04 Kwi 2006, 14:22

Hpest moze az tak zle nie bedzie, bo z prubnych troche punkcików miałem :) A czy sie utrzymam w dobrej szkole to sie zobaczy :P

04 Kwi 2006, 14:26

iwan10 Ja próbnych Nie pisałem :D bo miałem wtedy akurat złamaną prawą ręke i nie musiałem Pisać :wink: Zresztą te próbne Testy nie są obowiązkowe ;)

Uff już po

04 Kwi 2006, 14:37

już napisałam ten test był o pszczołach i miodzie. PROSTY! Hehe chrznić podstawówe!!!!!!!!!!!!!!!!! Gimnazjum lepsze nie pilnują tak :) :grin: :D :D :D :D

04 Kwi 2006, 14:37

Hpest to farta miałes :) U nas z nich oceny stawiali :?

04 Kwi 2006, 14:39

u nas nie stawiali ocen :D

04 Kwi 2006, 15:00

iwan10 napisał(a):Hpest to farta miałes :) U nas z nich oceny stawiali :?

To im powiedz że Cię oszukali i sie kuć bo "sprawdzian niepowinien mieć na oceny żadnych wpływów"
trzeba walczyć o swoje :wink:

04 Kwi 2006, 15:03

Unas jak wystawiali oceny na koniec gim tez patrzyli na wynik egzaminu :D a ze glupi ma zawsze szczęscie to wyszło dlamnie lepiej bo oceny od zawsze miałem słabe a egzamin i sie UDAŁ 8)

04 Kwi 2006, 16:11

qazimen napisał(a):
iwan10 napisał(a):Hpest to farta miałes :) U nas z nich oceny stawiali :?

To im powiedz że Cię oszukali i sie kuć bo "sprawdzian niepowinien mieć na oceny żadnych wpływów"
trzeba walczyć o swoje :wink:

No nie bede sie kłucić o test który miałem 3 lata temu :P

04 Kwi 2006, 18:36

heh ja mam za jakies 3-4 tyg egzamin gimnazjalny i to dopieto jest ;/ w podstawowce to pestka, pojdzie dobrze ale juz dalsze egzaminy to hohohho... a gimnazjalny mozna powiedziec ze jest wazny i to bardzo bo to on decyduje ile dostaniemy pkt i do jakiej szkoly sie wybierzemy.. wiec lipa;/ jak wybiore szkole fajna a okarze sie ze nie bede tyle miala pkt to dopiero ... ;/ ech.. a wszkole juz przerabane najbardziej na matmie i fizyce.. koszmar

04 Kwi 2006, 19:17

Egzamin gimnazjalny tez jest wazny ale napewno mniej niz matura!! Po gimnazju muszą Cie przyjąc do jakiejs szkoły nawet z marnym wynikiem a jak zawalisz mature to pomarz sobie o uczelni wyzszej :D

04 Kwi 2006, 19:35

Madzia2703 napisał(a):heh ja mam za jakies 3-4 tyg egzamin gimnazjalny i to dopieto jest ;/ w podstawowce to pestka, pojdzie dobrze ale juz dalsze egzaminy to hohohho... a gimnazjalny mozna powiedziec ze jest wazny i to bardzo bo to on decyduje ile dostaniemy pkt i do jakiej szkoly sie wybierzemy.. wiec lipa;/ jak wybiore szkole fajna a okarze sie ze nie bede tyle miala pkt to dopiero ... ;/ ech.. a wszkole juz przerabane najbardziej na matmie i fizyce.. koszmar

No chyba w tym temacie juz o egzaminie gimnazjalnym troszke pisałem. Tez go wkoncu bede zdawał. Nie przejmuj sie, ja sie nie ucze i jakos sie nie boje. Tyle szkół jest ze gdzies pujde. Co prawda mam "wymażona" szkołe do ktorej chciałbym sie dostać ale co zrobic :P
Wyślij odpowiedź