Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

SPARWDZIAN KLAS SZÓSTYCH JUTRO!

03 Kwi 2006, 19:59

Jutro koncowy test klas szóstych!! Czy ktos z was pisal juz ten test?? :583: czy byl trudny? sory za seplenienie ale klawiaturka mi szwankuje :x :cry: :cry: :cry: :cry: A poza tym nie wiem czy ten test jest trudny czy prosty jedni mówia tak a inni inaczej pomózcie! :531:

03 Kwi 2006, 20:13

Daj sobie spokój :) łatwizna jak NIC, nie masz się czym martwić, jak ja go pisałem (dość dawno) też nas straszyli, że to i owo ale sam teścik był łatwiutki :)

03 Kwi 2006, 20:15

ten test to zwała na maXa... z tego co pamietam bylo 40pkt i malo kto zchodzil pod 30pkt...

a zachowuja sie jak..

03 Kwi 2006, 20:17

A zachowuja sie :568: ci nauczyciele jakby byla to jakas matura czy co debile na próbnym tescie sprawdzali nam kieszenie jedna kumpela miala w pudelku od kredek przybory szkolene to jej zabrali pudelko, zadnej reklamów nic nie mozna miec to chyba jakas przesada

03 Kwi 2006, 20:19

ja na próbnym mialam 32 punkty. Iwogule nie jestem kujonkem hehe jakos samo wylazlo albo nauczyciele sie pomylili ale w to watpie 8)

03 Kwi 2006, 20:19

ja pamiętam... bylo to z 4 lata temu to nawet moglem wziac model samochodu na test ;d
[obrazek nie jest już dostępny]
wlasnie taki <lol> i nikt nic nie mowil
Ostatnio edytowany przez kukaszr, 03 Kwi 2006, 20:21, edytowano w sumie 1 raz

03 Kwi 2006, 20:20

a ja nic nie moge wziasc nawet komy :((

03 Kwi 2006, 20:22

komory tez nam ni pozwolili wziasc :evil: fakt ze wtedy phona mialo moze z 6 osob w klasie

03 Kwi 2006, 20:26

glupi ci nauczyciele a u brachola jak mial test na koniec gimnazjum to prawie wszyscy z klasy mieli sciagi i sciagali ile wlezie. Jednego nawet przylapali hehe

03 Kwi 2006, 20:48

nie chciał bym byc zlapany na sciaganiu na jakims wazniejszym tescie albo cuss..... moze sie z tego narobic niezly problem

03 Kwi 2006, 20:54

Nie p[rzejmuj sie tym testem... Napiszesz go dobrze, przynajmniej mi sie udało. A pozatym idziesz do rejonowego gimnazjum? jak tak to mozesz nawet nie isc na ten test :P i nic ci to nie zmieni :D

Za miesiac mam test gimnazjalny i sie nie przejmuje, wkoncu to nie matura :D Jak sie nie dostane do dobrej szkoły to trudno :twisted:

03 Kwi 2006, 21:11

Ten test po podstawówce to poracha... Przez pismo i ortografie pięć punktów sie poszło paść (nieczytelne dla egzaminatora). Napisałem w 25min. potem pare razy sprawdziłem i odopowiedzi(abcd) na kartke spisałem :razz:

04 Kwi 2006, 11:39

NO chyba juz po...
Napisz jk ci poszedł :smile:

04 Kwi 2006, 11:44

Jezeli ty sie stresujesz przed tym egzaminem to co bedzie jak bedziesz zadawac mature :| nie mówiąc juz o egzaminach na jakiejs uczelni wyzszej

04 Kwi 2006, 12:38

iwan10 napisał(a):Nie p[rzejmuj sie tym testem... Napiszesz go dobrze, przynajmniej mi sie udało. A pozatym idziesz do rejonowego gimnazjum? jak tak to mozesz nawet nie isc na ten test :P i nic ci to nie zmieni :D

Za miesiac mam test gimnazjalny i sie nie przejmuje, wkoncu to nie matura :D Jak sie nie dostane do dobrej szkoły to trudno :twisted:

Eh dostaniesz się dostaniesz :) U mnie klienci Co mieli z obydwu testów po kilkanaście punktów :) dostali się do dobrych szkół :P Ale problem w tym aby się w tej szkole utrzymać, bo dostać to się dostaniesz. :wink:

Mac Daj sobie spokój, mi też w tym teście Humanistycznym zabrali kilka punktów za pisownię :P hehe. Ale ogólnie nie było źle :P .
Wyślij odpowiedź