Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Spider-Man 2

03 Lut 2007, 20:52

Siema.Dzisiaj zakupiłem sobie Spider-Mana 2.No i mam taki problem.Przechodze samouczek, misje z wyłapaniem więźniów i jest misja z Rhinem.Na początku trzeba unikać fal które wytwarza, później pobiec za nim do takiej jakby klatki pod napięciem.Tam trzeba skakać aby Rhino walnął w w tą klatke i później go okładać.Po pokonaniu go jest filmik jak Rhino przebija klatkę i wali w słup, później coś wybucha i odrzuca go na pare metrów.Pokazane jest że Macki Doc Ocka podnoszą go.No i zaczyna się problem podobny do tego którego pisałem w poście związanym z H.P i K.T.Rhino ma uciekać a ty go gonić, ale Rhino...stoi w miejscu i tylko macha nogami.Zupełnie jak by się zacieła animacja.Nie moge go zaatakować.Ja Spider-Manem moge chodzić wszędzie, otoczenie także porusza się normalnie.Prosiłbym o jakieś zaradzenie na ten problem.Może zna ktoś sposób aby to poprawić lub chociarz ma save'a po ukończeniu tej misji.Mój email to [email protected] .Pozdro :wink: .

Aha, mówiąc wyżej "coś wybucha" to jakiś sklep powinien się jarać po zakończeniu filmika a Rhina nie powinno już być.Ja niestety mam Rhina a sklep się nie jara:/ Patrzyłem w poradniku taka powinna być kolej rzeczy.Jak myślicie, czy to wadliwa płyta, czy wina mojego słabego komputera?

21 Lip 2007, 13:54

jak rozmnorzyć spider-mana

21 Lip 2007, 14:26

Ani to ani to

Przypadkowo akturat ty wykryles Buga w grze ktorego nie wykryli Programisci

jak to udokumentujesz i wyslesz do producentow to mozesz nawet kase zarobic :D
Wyślij odpowiedź