Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
30 Lis 2005, 18:06
moglibyście ocenić moją stronkę, wpisać się do księgi gości, wziąść udział w ankiecie,jest też darmowa bramka SMS oraz super teście. Serdecznie zapraszam, ale proszę się nie śmiać bo to dopiero moja pierwsza stronka.
Z góry dzienks
30 Lis 2005, 18:38
Szału nierobi,ale niema co się zniechęcać.
Powodzenia.
30 Lis 2005, 19:15
to znowu autor:
Może ktoś ma jakiś pomysł na stronke?
Zainteresuje mnie wszystko
Ale jeszcze jakby powiedział gdzie tego się szukato byłbym naprawde wdzięczny.
02 Gru 2005, 16:58
good job......
Napracowałeś sie, przy wklejaniu zdjęć
Jak już napisał rumun furory nie robi, i raczej używając czystych kolorów i dość marnych styli nie będzie robiła...
płęta...Zainteresuj się takim programem jak photoshop
Albo jakis iny prostrzy
ps. zrób coś z tymi zdjęciami bo troche mało widoczne są.
jak będziesz z nią pracował jakiś rok to będzie ok
Pozdrawiam
03 Gru 2005, 09:57
według mnie to ta stronka jest troche słaba cienka oprawa wszystko masz w jednej kolumnie i troche mniejszymi literami jakbyś to napisał. Przecież to nie jest dla dziadkó po 70-dziesiątce
03 Gru 2005, 12:17
nieno wolule nie przejżysta ta stronka ale po pracuj i moze kiedys bedzie ciekawa
03 Gru 2005, 13:40
fajna stronka!! zachęcam do odwiedzenia mojej strony [strona nie jest już dostępna] oraz stronki mojej i użytkownika trabi146 jednym słowem naszej wytwórni filmowe [strona nie jest już dostępna]
29 Sty 2006, 22:30
na razie słabo.............
30 Sty 2006, 15:40
do dupy żaden z odnośników nie działa <lol2>
30 Sty 2006, 19:03
nie radze wrzucać strony na serwer jeśli nie jest skończona...
Poczytaj o pozycjonowaniu stron www
30 Sty 2006, 21:51
narazie słabiutko
no ale chyba każdy z nas od tego zaczynał
Powodzenia
31 Sty 2006, 21:13
zaden link mi nie dziala. czy ty napewno wrzuciles wszystkie pliki na serwer i zrobiles hiperłącza. Zaden odnośnik mi nie dziala bo odnosik ma źródło na twoim dysku D. Sprawdzilem we właściwościach. Chyba źle przeslales to wszystko na serwer i dlatego nie chodzi. Nad stronka musiasz popracowac. Ale nie kazdy jest odrazu geniuszem i nie potrafi wszystkiego. Troche nad nia popracuj i bedzie OK. Sam tworze strone..ale jakos mi nie idzie i wogole czasu mi brakuje
moze kiedys ja skoncze