Cześć wszystkim, mam taki problem, nie znam się na komputerach a ostatnio mi się spaliła płyta główna i została ona wymieniona. Został zrobiony format i zainstalowane jakieś sterowniki, wszystkie działają ale nie działa mi dźwięk, jedyne co to słyszę basy z suboofera z danej piosenki itd. ale czystego głosu nie ma.
Pisałem już na różnych forach itd, teraz szukam pomocy u was, mam nadzieję że pomożecie mi to ogarnąć, poniżej screen z everesta i ustawień dźwieku.

Polecono mi ostatnio zainstalować
CMEDIA AUDIO DEVICE z tego linku:
http://www.asrock.com/mb/Intel/P4i45GV% ... load&os=XPale gdy klikam setup.exe wyskakuje mi błąd:

Nie wiem czy są to dobre stery czy nie, ale niby w menadzerze urzadzeń pokazuje że są zainstalowane, chyba poprawne?
Może to coś do ustawienia w biosie albo coś? Może jakoś karta dźwiekowa się gryzie ze zintegrowaną o ile jest? Może brakuje jakiś dodatkowych programów?

No nie wiem nie znam się.
Dodam jeszcze raz że np. jak odpalam muzyke, to ona w subooferze leci w takich wielkim echu, po prostu na samych basach, ale jakoś system ją rozpoznaje. Liczę na was, dzięki za każdą pomoc.